Minőség és Garancia !

logo

Újra belendül az autó hitelezés?!

Összes fiókjában elérhetővé teszi a gépjármű-finanszírozási tevékenységét a K&H. A bank bízik a gépjárműpiac fellendülésében.

A bank bízik a gépjármű piac felendülésében!

A K&H hisz abban, hogy a makrogazdasági környezet fokozatos javulásának eredményeképpen megerősödik a magyar piac és ismét nőni fog a kereslet a lakossági gépjárműpiacon, ezért autólízing termékének értékesítését kiterjeszti a lakossági fiókhálózat valamennyi egységére - közölte a hitelintézet szerdán.

Tavaly kísérleti jelleggel - 31 bankfiókban - újraindította gépjármű-finanszírozási tevékenységét a K&H, amit most kiterjeszt mind a 235 fiókjára - ismerteti a bank közleménye.

Az ügyfelek közvetlenül a K&H-tól, külső közvetítő bevonása nélkül kapnak segítséget az új és használt, "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető személy-, illetve kishaszongépjárművek adásvételének finanszírozásához. A bank további szolgáltatásként az eladótól független, harmadik személy általi állapotfelmérést biztosít az ügyfeleknek. A cég az idei évre 15 százalék körüli piaci növekedést vár.

"A pénzügyi piac gépjármű-finanszírozási szegmense hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt két évben. A piaci trend tekintetében úgy gondoljuk, hogy a lakossági ügyfelek igénye - az új autók vásárlása helyett - a minőségi használt autók irányába fog elmozdulni. Célunk, hogy a K&H Csoportban meglévő szinergiák felhasználásával szélesítsük a bank termékpalettáját, hogy leendő vagy meglévő ügyfeleink közvetlenül a bankon keresztül tudjanak gépkocsit vásárolni" - mondta René Van Rooijt, a K&H Pannonlízing vezérigazgatója.

Jelenleg a személygépjármű-piacon az értékesítési darabszámok alatta vannak a magyar piac felvevőképességének, továbbra is a céges, illetve flottaeladások dominálnak. Ez várhatóan mindaddig megmarad, ameddig a vevőfinanszírozás, és ezen belül az ügyfelek hitelfelvételi kedve vissza nem tér.  Úgy tűnik, a K&H már lát valamit.

Forrás: vezess.hu

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek