Minőség és Garancia !

logo

E rendszám kiváltása, igénylése!
Bízza ránk ügyeit! Hívjon most 0630/339-00-18

E betűjelű ideiglenes rendszámtáblát azon gépjárművekre lehet kiadni, melyet Magyarországon forgalomba még nem helyeztek, tehát külföldi okmányokkal rendelkezik, de már Magyarországi első forgalombahelyezéses műszaki vizsgálat már megtörtént

  1. E rendszám egy járműre csak egyszer adható ki
  2. Az E rendszám illetve az ahhoz tartó ideiglenes forgalomban tartási engedély maximum 6 hónapig érvényes
  3. E rendszám csak belföldön használható ideiglenes rendszám
  4. E rendszám igényléséhez származás ellenőrzés benyújtása kötelező melynek díja 10.900 Ft
  5. Kötelezően benyújtandó a jármű tulajdonjogának megszerzését igazoló okirat eredeti vagy hitelesített másolati példányát, illetve ha az nem magyar nyelven került kiállításra, annak hiteles, magyar nyelvű fordítását (Offi.hu)
  6. a jármű külföldi hatósági engedélyét és jelzéseit (külföldi okmányokat illetve rendszámokat, ha van)
  7. Magyarországi műszaki adatlapot (adatlap 180 napig érvényes illetve az első forgalomba helyezéses műszaki vizsgálat ügyintézését is vállaljuk 55.000 Ft)
  8. a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötéséről szóló igazolást illetve a befizetésről szóló csekket vagy nyugatát (2014-ben a legolcsóbb biztosítás díja 54.600 Ft 6 hónapra a General Providenciánál, ennek megkötését is vállaljuk)
  9. E rendszám díja: 13.000 Ft az ideiglenes forgalomba tartási engedély díja 3.500 Ft, a műszaki érvényesítő címke díja 585 Ft
  10. E rendszám kiváltásának igénylésének ügyintézési díja 10.000 Ft

A "E" rendszám ügyintézése nehézkes és bonyolult, melynek ügyintézésével, sokkal jobban jár, ha minket bíz meg, ha még délelőtt hív délután már a kezében foghatja rendszámát. Ne habozzon, hívjon most a 0630/339-0018 s telefonszámon.

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek