Minőség és Garancia !

logo

Lázár János megint rosszul választott autót?

Nem kell messzire visszanyúlni az időben, tán ezért is emlékeznek még sokan a nagy port felvert, lézerblokkolós Audi S8-ra, melyet annak idején havi 600 ezer forintért bérelt Lázár János, a Fidesz agilis frakcióvezetője.

Nem egyszerű V6-os benzinmotorral találni. Még Németországban sem!

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a közvélemény nyomására pedig János kénytelen volt megválni a 450 lóerős, V10-es, bérelt Auditól. Salamoni döntés született, a gordiuszi csomó egy határozott mozdulattal átvágatott.

Először is ez az autó már teljes mértékben magántulajdon, így persze többet nem vethető szemére az adófizetők pénzének költése, legalábbis ami az autóparkot illeti. Tény, hogy kisebb, nem annyira feltűnő jelenség a kétéves, Németországból behozott A6 Allroad. De ha már egyszer olyan gigantikus űr és hiányérzet támadt az ötéves S8 után (amit - valljuk be - autóbuziként megértünk), saját zsebből miért nem az lett? Nem lett volna már igazán mindegy?

Egy ilyen kétéves, alig 9000 kilométert futott 3.0 TFSI Allroad Németországban jelenleg 45-48 ezer euróba (12-13 millió forint) kerülhet, ehhez jön mintegy 1,6 millió forint regadó. Ezzel szemben egy 2007-es, tehát alig négyéves S8 55 200 kilométerrel már potom 36 ezer eurótól (9,9 millió) elvihető, ezt megfejelve az 1,84 milliós regadóval könnyű kiszámolni, hogy mintegy 3 misit spórolt volna. Ennyibe pedig sok-sok liter 98-as benzin és egy-két kötelező szerviz is belefér.

totalcar.hu

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek