Minőség és Garancia !

logo

Új jogszabályok érvényesek augusztus 1-jétől a műszaki vizsgán!

Félmilliós bírság, ha átmegy a műszakin az alkalmatlan autó, Új szabályok augusztus 1-jétől! Augusztus elsejétől kemény bírságot kapnak azok a műszaki vizsgaállomások, amelyek átengedik az alkalmatlan autókat.

Az a műszaki vizsgaállomás, amely közúti közlekedésre alkalmatlan gépjárművet alkalmasnak minősít, járművenként félmillió forintos bírságot köteles fizetni augusztus elsejétől. Szintén bírságot kap a vizsgaállomás, ha a közlekedési hatóság engedélye nélkül átalakított járművet levizsgáztat. Ekkor azonban a bírság csak 200 ezer forint lesz.

A teherautók üzembentartóit 100 ezer forintos bírsággal fenyegeti a rendelet, erre akkor büntethetők, ha a menetíró készülékbe csatlakoztatható járművezetői kártya adatait nem töltik le.

(Forrás: MTI)

 

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek