Minőség és Garancia !

logo

P rendszám kiváltása, igénylése!
Bízza ránk ügyeit! Hívjon most 0630/339-00-18

P betűjelű ideiglenes rendszámtáblát azon gépjárművekre kell kiadni a hatóságnak, amelyek Magyarországon még forgalomba nem helyeztek, vagy ideiglenesen kivontak, avagy állandó rendszámmal történő közlekedés valamely okból nem lehetséges: 

 1. Kísérlet vagy kipróbálás céljából üzemeltetett járműre
 2. P rendszám más néven Próba rendszám
 3. Csak arra jogosult gazdálkodó szervezetek igényelheti, amelynek cégkivonatában 2014.01-től szerepel főtevékenységnek a 4511, 4519 TEOR kód, azaz gépjármű kereskedelem vagy egyéb gépjármű kereskedelem, mint főtevékenység
 4. Mellék tevékenységre a 4520 TEOR kódra is igényelhető, azaz gépjárműjavítás és karbantartás
 5. P rendszám esetén indítási naplót kell vezetni szigorú feltételek mellett
 6. P rendszámhoz kötelező biztosítással kell rendelkezni melynek 2014.07.01-től a díja 204.294 Ft ez a legolcsóbb a Generali Providenciánál ennek befizetéséről szóló igazolás csekk vagy nyugta megléte is kötelező! (Ennek megkötésére van nálunk lehetőség)
 7. P rendszám korlátozások alól mentesíthető, mint például személy, teher illetve vontatás korlátozása alól mentesíthető illetve európai unióba is lehet használni. (ezen feloldásokban tudunk segíteni, hogy biztosan megkapja)
 8. P rendszám költsége 38.000 Ft
 9. P rendszám igénylése, kiváltása, ügyintézési díja 16.000 Ft (feloldásokkal együtt)
 10. 3 hónapnál nem régebbi eredeti közjegyző által hitelesített cégbírósági cégkivonat szükséges, eredeti aláírási címpéldány ügyvédi szárazbélyegzővel ellátott vagy közjegyző által hitelesített az eljárás során
 11. P rendszám kiváltásához hívjon most 0630/339-00-18

P rendszámmal kapcsolatban oszlassunk el néhány tévhitet!

A P rendszám nem átruházható, nem eladható, nem bérbe adható! Csak olyan cégek, egyéni vállalkozók és intézmények igényelhetik, kiknek fő tevékenységi köre a gépjármű kereskedelem, gépjárműjavítás és/vagy a gépjárműgyártás. Olyan forgalomból kivont járműre lehet felszerelni, amely a közúti közlekedésre megfelelő állapotban van. Éves biztosítással kell rendelkezni a rendszámra!

Mégis akkor hol szokott hiba fellépni?!

Ahogy a 138/2011. (VII. 19.) Korm. rendelet 1. §-ának 2 bekezdése is kimondja:
„A P betűjelű ideiglenes rendszámtáblával ellátott jármű használata az ideiglenes forgalomban tartási engedély jogosítottján vagy a vele munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló személyen kívül másnak nem engedhető át.”

P rendszámot csak olyan gazdálkodó szervezet használhatja jogszerűen, aki arra jogosult illetve engedéllyel bír. A P rendszám nem átadható, nem eladható nem értékesíthető tovább és bérbe se adható!

Ne legyen áldozat!

Csak saját gazdálkodó szervezetre, azaz saját cégre illetve egyéni vállalkozására igényeljen P rendszámot (mi segítünk), ne vásároljon más cégektől olcsóbbnak "tűnő" rendszámot hisz súlyos büntetés jár érte, mint az eladónak, mint a vevőnek! Maga a P rendszám bérlése is bűncselekmény, amiért a bérlőt is bünteti a hatóság! Mivel 3. személynek nem átadható a rendszám használati joga a meghatalmazás, megbízási szerződés ilyen esetekben nem elfogadható.

Mi a megoldás?

A megoldás egyszerű, ha önnek van saját cége illetve egyéni vállalkozása mely tartalmazza a P rendszámhoz való jogosultságot, akkor ne vásároljon illegálisan rendszámot! Bízzon meg minket, ha jogtiszta P rendszámot szeretne igényelni éves kötelező biztosítással és az összes feloldással!

P rendszám kiváltása, igénylése!
Bízza ránk ügyeit! Hívjon most 0630/339-00-18

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek