Minőség és Garancia !

logo

Vége az olcsó kötelező biztosításoknak!

Sokan váltottak az utolsó napokban, jól is tették, mert jövőre nem lesz ilyen olcsó a kötelező biztosítás.

Lezárult az első fejezet, ami a kampányt illeti, de korán sincs vége minden autós számára. Azok, akik ugyan lemondták biztosításukat novemberben, de csak kötni decemberben szeretnének, ők különösen figyeljenek oda arra, hogy a kötelező biztosítások ára elérte azt a szintet, ahol már tovább nincs, tehát a jövőben nincs tovább tér az árak csökkenésére, várhatóan inkább stagnálásra, vagy kismértékű díjemelkedésre kell berendezkednie minden érintettnek.

A díjak már olyan alacsonyak, hogy a piaci biztosítóknak szinte biztosan veszteséggel kell számolniuk. Szóval, aki lemondta az mindenképpen számoljon, mert most megéri, hisz ez az utolsó nagy lehetőség a spórolásra. Nálunk könnyedén válthat, gyorsan és egyszerűen a leggyorsabban a legolcsóbb online biztosítási alkuszon keresztül.

Egy kis statisztika minden még eddig bizonytalan autó tulajdonos számára, arról hogyan alakult november 1. és november 30. között a kampányban az évfordulós kötések aránya.

Kötelező biztosítását továbbra is nálunk intézheti a leggyorsabban és a legolcsóbban online. Nálunk 14 biztosító versenyez önért, kösse át nálunk felmondott biztosítását akár 3 perc alatt. Gyorsan és egyszerűen spórolhat biztosításán akár 55 %-ot is. Érdemes számolni, érdemes kötni!

Forrás: nr1biztositas.hu

line

Autó átírás menete

Az autónk megvásárlását követően, ahhoz hogy valóban ténylegesen is a birtokunkba kerüljön az új autónk egy sor kötelezettségünk van még. El kell végeztetni az eredetvizsgát, biztosítást kell kötni és végül az okmányirodán be kell jelenteni a tulajdon jog változását, amivel nevünkre kerül az autónk. További hasznos tippek a részletekre kattintva találhatók.

Részletek.....

 

nr1biztositas.hu

Kattintson a képre és kösse meg maga online a biztosítását!

line

Eredetiségvizsgálat....

Kattintson a képre és rendelje meg az eredetvizsgálatot Budapesten.

További hasznos linkek