Gabonakolbászos pizza

Hozzávalók:

Hozzávalók:

Tészta:
700 ml ( bio ) fehérliszt ( ebből 100-300 ml lehet teljeskiőrlésű )
220 ml ( desztillált ) víz
1 ek bio nádcukor
2 tk konyhasó
8 g szárított élesztő
2 ek olaj ( lehetőleg oliva )
Feltét:
220 ml házi keckup
2-3 ek szendvicskrémpor
1 csésze csemege kukorica
10 dkg füstölt gabonacsemege
oregano
sajt

Tészta készítése.

Készítés:


Az elkészített pizza tésztát kinyújtjuk, s a következőket rétegezzük rá: házi kechup, szendvicskrémpor ( szezámos vagy gombás ) , morzsolt és főtt kukorica, füstölt gabonacsemege ( búzás vagy tönkölyös ), esetleg szeletelt gomba, morzsolt oreganó, ízlés szerinti fűszerekkel kiegészítve, szeletelt, vagy reszelt sajt. 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Kapcsolódó recept:
Pizza tészta 1.