Gabonakolbászos pizza
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
700 ml ( bio ) fehérliszt ( ebből 100-300 ml
lehet teljeskiőrlésű )
220 ml ( desztillált ) víz
1 ek bio nádcukor
2 tk konyhasó
8 g szárított élesztő
2 ek olaj ( lehetőleg oliva )
Feltét:
220 ml házi keckup
2-3
ek szendvicskrémpor
1 csésze csemege kukorica
10 dkg füstölt gabonacsemege
oregano
sajt
Tészta
készítése.
Készítés:
Az elkészített pizza tésztát kinyújtjuk, s a
következőket rétegezzük rá: házi kechup,
szendvicskrémpor ( szezámos vagy gombás ) , morzsolt
és főtt kukorica, füstölt gabonacsemege ( búzás
vagy tönkölyös ), esetleg szeletelt gomba, morzsolt
oreganó, ízlés szerinti fűszerekkel kiegészítve,
szeletelt, vagy reszelt sajt. 200 fokra
előmelegített sütőben 20 perc alatt készre
sütjük.
Kapcsolódó recept:
Pizza
tészta 1.