Tönkölybúza kenyér 4.
2008.10.20.21:10 ✿Kategória : III.
Fázis
90 dkg-os kenyér, nagyon tönköly, morzsálódó. Az
aludttejtől kellemesen savanykás, jól illik
hozzá a köménymag.
Kenyérsütőben
készítve.
Hozzávalók:
1100 ml 710-es teljeskiőrlésű tönköly búza liszt ( termelői ) rétesliszt finomságú
100 ml teljeskiőrlésű tönkölybúzadara
337 ml aludtej és föle
2 dkg friss élesztő
1 ek szezámpehely
2 ek őrölt köménymag
2 ek bio nádcukor
1 ek konyha só
Beállítás:
90 dkg-os méret
alap ( fehérkenyér ) program
közepes szín
Hozzávalók:
1100 ml 710-es teljeskiőrlésű tönköly búza liszt ( termelői ) rétesliszt finomságú
100 ml teljeskiőrlésű tönkölybúzadara
337 ml aludtej és föle
2 dkg friss élesztő
1 ek szezámpehely
2 ek őrölt köménymag
2 ek bio nádcukor
1 ek konyha só
Beállítás:
90 dkg-os méret
alap ( fehérkenyér ) program
közepes szín