Legközelebbi zöld napok:
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

   Munkatársat keresünk!

 

Társat keresünk! Olyat, aki céltudatos, a téma iránt elkötelezett, pontos, megbízható, szavahihető és ami nagyon fontos, higgyen abban, hogy mi, együtt meg tudjuk változtatni a világot. Lehetőleg a mi korosztályunk legyen, de lehet egy-két évvel fiatalabb vagy nagyon fiatalos gondolkodású majdnem felnőtt is. Tartós együttdolgozás lehetséges!
De félretéve a tréfát, készülőben van egy gyerekeknek és diákoknak szóló weboldal, amit gyerekek és diákok csinálnak, reményeim szerint felnőtt segítség nélkül. Ennek a "Nagy Tervnek" a megvalósításához keresek társakat. Hogy miről is szól ez az egész azt alább olvashatod. Remélem egyetértesz velünk és csatlakozol a csapathoz.

Akiket keresünk:

 • A fontos "Hangyát", aki nagyon szorgalmas, pontos és élvezi az aprólékos munkát, akinek sikerélményt jelent, ha látja szaporodni az összegyűjtött adatokat, címeket, neveket.

 • A "Net virtuózt", aki már vesztettnek tűnő esetben is képes kikutatni újabb és újabb címeket és adatokat. Aki, mikor mi már feladnánk, képes meglepetést szerezni.           

 • A "Nagy szervezőt", aki akkor elégedett, ha a világ csoportosítva, rendezve van  és persze táblázatba van foglalva. Aki képes a legnagyobb káoszban is rendet teremteni.

 • A "Mosolygós hangút", aki szeret beszélgetni és ezért szívesen veszi fel a kapcsolatot idegenekkel, ha kell szóban, ha kell írásban.

 • A "Téma felelőst", aki sajna csak néhány órát ér rá hetente, de szívesen lesz a bábája egy témának és kíséri azt végig az ötlet felvetéstől egészen a sikeres végkifejletig. Segít összejönni az azonos téma iránt érdeklődőknek és kellő intelligenciával veszi észre, ha valaminél közbe kell avatkozni, jó vagy rossz irányba.

 • A "Tudóst", aki szinte ontja magából a különféle kvíz játékokat és az IQ teszteket, csak győzzük elhelyezni a weboldalon. Aki mindig tud egy új hírről, egy új tudományos eredményről.

 • Aki "Az anyatejjel szívta magába a számítógépes játékokat". Nagyon szeretnék újszerű témájú számítógépes játékokat elhelyezni, olyat ami pozitív, de nem unalmas, olyat ami tanít, de mégse kap egy gyerek se frászt tőle. Tehát rajta!

 • A "Sokszínűt", aki bármilyen feladat adódjék is hirtelen, rögtön ugrik és csinálja, mert ő nem ismer lehetetlent és megoldhatatlant.

 • A "Több nyelvűt", mert az angolul tudó (és persze a többi száz nyelven beszélő, olvasó, fordító) mindig jó, ha kéznél van. Titkos vágyunk, hogy az egész világon működjön ez a honlap, akkor majd mindig fog kelleni olyan aki több nyelven ír, olvas.

 • A "Kreatív programozó palántát", aki mindig tud megoldást, ha a többiek kitalálnak valami lehetetlen ötletet.

 • És persze mindenkit akit érdekel a természet-és környezetvédelem témája és szívesen csatlakozna egy lelkes csapathoz. Biztos lehet benne, hogy találunk neki is tennivalót.

Jelentkezz, mert biztos, hogy itt szükség van rád! Itt kiélheted a tenni vágyásodat, bebizonyíthatod, hogy igenis meg tudod csinálni, képes vagy rá, többet tudsz mint amit eddig feltételeztek rólad, szóval itt bebizonyíthatod magadnak és a világnak, hogy egy klassz, értelmes, értékes ember vagy!!!

 


Jelentkezési lap

Vezetékneved:
Keresztneved:
Második keresztneved (ha van):
E-mail címed:
Életkorod:
Nemed:
lány fiú


A fenti embertípusok közül melyek igazak rád?
A Hangya
A Net Virtuóz
A Nagy Szervező
A Mosolygós hangú
A Téma felelős
A Tudós
Aki az anyatejjel szívta magába a számítógépes játékokat
A Több nyelvű
A Kreatív programozó
Konkrétan milyen munkával tudnál minket segíteni?
Milyennek tartod eddigi munkánk?
Egyéb megjegyzés:
 

Neked ez nem jön be? Nagyon sajnálom, de azért még tegyél meg nekem valamit! Kérlek gondold végig a baráti társaságodat és ha úgy gondolod, hogy van köztük olyan, akit esetleg érdekel, akkor küldd tovább neki. Köszönjük!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright 2006 Nagy Terv Project | Minden jog fenntartva! | Impresszum