Legközelebbi zöld napok:
Bécsi Egyezmény - 1985 (2 nap múlva)
A Víz Világnapja, Vízvédelmi világnap (2 nap múlva)
Meteorológiai Világnap (3 nap múlva)
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 Segíts Te is!

 

Kedves webmester!
Egyetértesz programunkkal, mozgalmunkkal, céljainkkal? Nos, ha Neked vagy egy ismerősödnek van weblapja, akkor módodban áll segítened nekünk; mégpedig nem is kell sokat tenned, mégis hatalmas segítséget nyújtasz ezzel nekünk. Egyszerűen reklámozz minket, hogy mozgalmunk terjedjen és így többen elérjék honlapunkat és megismerjenek minket.
Ehhez mi már a reklámanyagot is elkészítettük, és folyamatosan bővítjük is, hogy mindenki találjon a honlapjára illőt. A hirdetés bannerok formájában történik, különböző méretű bannerjaink vannak, kép és animáció formában is. Kihelyezésükhöz mindössze az alábbi kódok valamelyikét kell honlapodba illeszteni HTML szerkesztő nézetben.

Véletlenszerű banner:
Az alábbi PHP kódok valamelyikének beillesztésével az adott méretű bannerok közül minden frissítéskor véletlenszerűen jelenik meg egy; így is változatosabb külsőt adva oldaladnak.

 

468*60-as szabványméret:

A Nagy Terv Program


 

300*100-as méret:

A Nagy Terv Program


Egyszerű banner:
Ha nem áll módodban PHP kódot illeszteni oldaladba (pl. Gportál) vagy valamilyen okból kifolyólag nem működik (pl. nincs engedélyezve az abszolút include), akkor a hagyományos módon kitehetsz egy bannert az alábbiak közül a mellette látható HTML kóddal.

A Nagy Terv Program
Kategória: Animáció


A Nagy Terv Program
Kategória: Animáció


A Nagy Terv Program
Kategória: Kép


A Nagy Terv Program
Kategória: Kép


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright 2006 Nagy Terv Project | Minden jog fenntartva! | Impresszum