Legközelebbi zöld napok:
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 Segíts Te is!

 

Kedves webmester!
Egyetértesz programunkkal, mozgalmunkkal, céljainkkal? Nos, ha Neked vagy egy ismerősödnek van weblapja, akkor módodban áll segítened nekünk; mégpedig nem is kell sokat tenned, mégis hatalmas segítséget nyújtasz ezzel nekünk. Egyszerűen reklámozz minket, hogy mozgalmunk terjedjen és így többen elérjék honlapunkat és megismerjenek minket.
Ehhez mi már a reklámanyagot is elkészítettük, és folyamatosan bővítjük is, hogy mindenki találjon a honlapjára illőt. A hirdetés bannerok formájában történik, különböző méretű bannerjaink vannak, kép és animáció formában is. Kihelyezésükhöz mindössze az alábbi kódok valamelyikét kell honlapodba illeszteni HTML szerkesztő nézetben.

Véletlenszerű banner:
Az alábbi PHP kódok valamelyikének beillesztésével az adott méretű bannerok közül minden frissítéskor véletlenszerűen jelenik meg egy; így is változatosabb külsőt adva oldaladnak.

 

468*60-as szabványméret:

A Nagy Terv Program


 

300*100-as méret:

A Nagy Terv Program


Egyszerű banner:
Ha nem áll módodban PHP kódot illeszteni oldaladba (pl. Gportál) vagy valamilyen okból kifolyólag nem működik (pl. nincs engedélyezve az abszolút include), akkor a hagyományos módon kitehetsz egy bannert az alábbiak közül a mellette látható HTML kóddal.

A Nagy Terv Program
Kategória: Animáció


A Nagy Terv Program
Kategória: Animáció


A Nagy Terv Program
Kategória: Kép


A Nagy Terv Program
Kategória: Kép


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright 2006 Nagy Terv Project | Minden jog fenntartva! | Impresszum