Tarantulas (TFCC 2015, deluxe):


Ötlet.

Errõl szólnak a TFCC által kiadott figurák. Hiszen figuraként ritkán látható karaktereket adnak ki, méghozzá más karakterként már piacra dobott öntvények felhasználásával. Aztán hogy kinek tetszik az ötlet és kinek nem az egy más kérdés. Én viszont örülök, ha egy jó öntvény egy jópofa festéssel újrakiadásra kerül.

Ezúttal a 2011-ben a Reveal The Shield figuraszériában kiadott WreckGar figurának, illetve pontosabban az annak nyomán új faceplate-es fejjel a Takara által megjelentetett Scrap Heap kiadásnak az átfestésérõl beszélünk. Az alap figurát már bemutattam több alkalommal (linkek lent). Tarantulas alt módja eredetileg pók volt és nem motor. A különbséget így nem nehéz észtevenni, igaz a motor valahogy tényleg rovaros színeket kapott. És egy jó nagy Predacon insigniát a benzintankra.

A robot mód viszont tényleg picit rovarszerû, fõleg ha a hozzá adott két Arms Micron pókot is a kezébe adjuk fegyverként. Ez a pók egyébként eredetileg a Takara által kiadott Prime Airachnid figurához járt. A faceplate-re festett rágók viszont nagyon jól néznek ki. A robot mód karakterisztikája viszont stimmel a korábbi kiadásokhoz. Lássuk a képeket.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 9/10

Card:

Doboz:

Predacon attack:

Piros és lila:

Lila és lila:

Pókok:

Gonosz motorok:

Faceplate:

Seibertron galéria

Korábbi TFCC / TFSS bemutatók:

A figura korábbi bemutatói:

Vissza