Brainstorm / Charon (Titans Return- SDCC ex., deluxe):


Az SDCC alkalmából Fortress Maximus mellett kiadásra került egy tripla pakk is, benne Senitnel Prime, Brainstorm és Windblade speciális kiadásaival. Brainstorm ilyen módon nem is került bele a Hasbro retail kiadásai közé, más festéssel áruház exkluzívként jelent meg, illetve a Takara kiadásában lehet még beszerezni. Szerintem ez a festése a legautentikusabb. Ennek ellenére mégis Charon néven adták ki (mely a karakter jóval kevésbé ismert neve).

A figura Blurr alapos újratervezéseként kerül kiadásra, és bizony alaposan újragondolták, így remekül hozza a G1-es verzió hangulatát. Az alt mód egy kis ûrhajó, remekül kidolgozott részletgazdag felületekkel. A hadmaster Teslor a pilótafülkébe kerülhet. A gép orra Blurr-éhez hasonlóan leszedhetõ és a fegyverrel kombinálva egy kis kilövõállásként funkciónál, vagy pajzsként a robot karjára is kerülhet.

A robot mód is nagyon hangulatos, szerintem jobb lett, mint a pár évvel ezelõtt kiadott voyager verzió (basszus, azt sem mutattam még be...). Remekül pózolható és a stabilitása is rendben van. A mellkasára az egyik legkisebb Autobot insignia került, amit valaha láttam, de adnak hozzá Autobot és Decepticon matricákat is.

A robot mód magassága a fej tetejéig 13 cm, mely átlagos Titans Return deluxe magasságnak felel meg. Az ûrhajó mód 18 cm hosszú.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Sentinel Prime, Charon, Windblade:

Brainstorm & Blurr:

Voyager & deluxe:

Headmasters:

Brainstorm & Blurr:

Deluxe & voyager:

Seibertron galéria

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza