Grand Scourge (United Warriors- EX, voyager):


Japánban a Takara minden Optimus Prime öntvénybõl kiad egy fekete változatot. Ez nagyjából annyira biztos, mint hogy a Nap keleten kel fel. Az Unite Warriors ( japán Combiner Wars) szériában sincs másképp, mint ahogy az sem, hogy ennek a verziónak is nagyon jól áll ez a festés.

A képregény szerint Grand Scourge szegény Motormaster végzete. Menasor éppen teszi a dolgát és rombol Megatron és Blitzwing társaságában, Autobot oldalról Optimus, Superion és tán Ratchet van jelen. Egyszercsak egy "warpgate"-en keresztül megjelenik Scourge, egyetlen ütéssel kiüti Motormastert Menasor "közepébõl", majd "belelép" a Stunticon végtagokba. Hatásos.

A figurának mind kamion, mind robot módban jól áll a sötét szín, igaz nekem kicsit sok rajta az arany. Matricában kapunk hozzá 3 féle insigniát is, G1, G2 Decepticon és egy... hát nem is igazán tudom, tán valamilyen Predacon. Én az elsõt választottam. Adnak hozzá egy hatalmas piros"belezõszablyát" is, ez eredetileg a Prime BH szériában kiadott supreme Optimus figurához járt. Mint az köztudomású az öntvény egyes példányainak combjával gondok vannak, a benne található racsni nem megfelelõ állást biztosít. Na most az én példányomat sikerült felemás racsnival szerelni, szóval nem igazán lehet egyenesen pózolni. Erre azért oda lehetne figyelni.

A kombinált bemutatóhoz a Prefect Effect Menasor kiegészítõket használtam.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Verziók:

Fekete méretarány:

Fekete méretarány:

Alt móddal:

Variációk:

Egy súlycsoport?

Menasor és Grand Scourge:

Seibertron galéria

Korábbi Combiner Wars / United Warriors combiner bemutatók:

Vissza