Doubledealer (WFC Earthrise, leader):

Doubledealer érdekes karakter, hiszen afféle zsoldosként oda csapódik, ahol jobban fizetnek. Ehhez igazodva a figura vállain az insigniát a váll lapok hajtogatásával cserélhetjük. A kinézete alapján mondjuk inkább Decepticon. Lássuk miért:
A figura triplechanger. Az elsõ alt mód egy jókora mobil rakétakilövõ platform némileg futurisztikus kinézettel. Nagyon jól néz ki. Mintegy fél módként a kitámasztókat kihajtva van egy kilövõ bázis módja is. A második alt mód egy robot sas. Bátor húzás volt ez már a G1-es figura kitalálójától is, ám ezúttal is remekül megoldották. Jókora felfegyverzett madarat kapunk kidolgozott fejjel és remek, összetett felületekkel.
Az átalakítása a kategóriához képest elég összetett, de azért könnyen megoldható.
A robot mód szép robosztus és karakteres. Én biztosan felbérelném ezzel a pofával. Leaderhez képest nem túl magas ( bár ezt már megszokhattuk), viszont van benne anyag. Talán az üres lábszár lehet zavaró. Egy 3rd party nyilván megoldotta volna háromszor ennyiért, de sajnos az átalakításához kell ott a hely. A Selects szériában külön kerül kiadásra hozzá a két kis G1-es cimborája, Knok és Skar. A Hasbro hülye disztribúciója miatt ezek egyelõre csak skalpoló áron szerezhetõk be, így nincsenek meg. Kazetta formában a figura mellkasában van egyszerre egyikük számára hely.
Nagyon hangulatos figura. Örülök, hogy ideje korán sikerült beszereznem.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 7/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Méretarány:

double- Doubledealer:

Méretarány:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza