Scorponok (WFC Earthrise, titan):

"Nem zörög a Zarak, ha nem fújja a szél"... gondoltam magamban, amikor 2017-ben a Titans Return figura mellé egy kis fém Scorponok / Zarak fejet adtak. Ekkor már bõven létezett a Titan class (Metroplex 2013-as), remélhetõ volt, hogy talán egyszer érkezik egy méretesebb Scorponok is. Most érkezett, és a tervezõk nem vették fél vállról.
Az egyik alt mód egy hatalmas skorpió. Hatalmas és nehéz jószág. Nagyjából követi a G1-es sémáját. Két fegyver jár hozzá, hogy a G1 fanoknak ne legyen hiányérzete kölcsönkértem Jetfire-tól két ágyút és egy "gumi-blast"-ot... szerenécsre adott. Így a skorpió hátára és a vállaira is kerülhet. És persze még számos helyre kerülhetne. Blast-ot pedig akár a farok végére is tehetünk, mint afféle méregtövist. A pózolhatósága olyan, amilyen elvárható, talán a skorpió lábak kaphattak volna nagyobb szabadságot, mondjuk a tövüknél gömbcsuklóval, illetve párosával egybe is vannak öntve.
A bázis mód hatalmas, részletes, és tényleg el lehet képzelni playsetként is. Több rámpa található rajta, valamint egy zárható üreg, ahova Zarakot tehetjük head módban, ha ahhoz van kedvünk.
Zarak is kiválóan sikerült. Nagyjából deluxe méretû figura, ötletes átalakítással, remek pózolhatósággal, és mivel önmagában is Headmaster, így akár az elõbb említett Titans Return Scorponok fejet is rátehetjük.
Az átalakítása üdítõen egyszerû. Minden szépen a helyére kerül. Persze a mérete és a súlya miatt bele kell kapaszkodni.
A robot mód zseniális. Hatalmas érzõdik is rajta a tekintély, mert nagyon jók az arányai. Remekül pózolható, a dupla térdizületnek köszönhetõen még térdelni is tud, ami egy ekkora figuránál azért nem rossz. Nagyon tetszik, ajánlom a beszerzését azoknak, akik tudnak neki helyet adni.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 9/10

Box art:

Lord Zarak:

TR Scorponok fejjel:

Méretarány:

:-)

Titan sor:

WFC Earthrise bemutatók:

Eddigi Titan bemutatók:

Vissza