Megatron (WFC Kingdom, leader):

A BW semmennyire nem áll közel hozzám, és lám, micsoda ereje van annak, ha ezek a figurák hazai boltokba is eljutnak. Eszem ágában sem volt megvenni, de a dobozt kézbe véve, nézegetve meggondoltam magam. Hogy megbántam-e? Nem igazán.
Az alt mód egy szép nagy lila t-rex. Rendkívül jók az arányai... már amilyennek a dinoszauruszt képzeljük, és ki tudja, lehetett akár lila is. Remekül pózolható, amihez természetesen a gumi héj-elemeket el kell távolítanunk egymástól, de így sem vészes.
Az átalakítása sem olyan problémás, mint elõre hittem. A t-rex-et kiadó gumi elemek szilárdabb mûanyag vázra vannak rögzítve, így elég jól kezelhetõk, maga az átalakítás pedig ötletes.
A robot mód kellõen ádáz, bár picit fura, mert olyan, mintha Ödönke dino jelmezt kapott volna szülinapjára, de nem tudná normálisan felvenni. Nekem bizarr legalábbis a két dino láb csizma, a trex fej kesztyû és a másik kézen a rákolló. A festése is rendben van. A szájban blast effect rögzíthetõ. Érdekességnek megteszi. A T-wrecks átfestést a robot mód unalmas festése miatt kihagyom, de a Jurassic Park kiadásra vevõ leszek azt hiszem.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Fajta jelleg:

Hiányoznak az elsõ fogak, ugye Grimlock?

BW méretarány:

Korábbi WFC Kingdom bemutatók:

Vissza