Tahitian Noni Juice™
Terméktapasztalatok


Személyes tapasztalatom a TNJ-ról

2006 õszén kerültem kapcsolatba a Tahitian Noni International céggel. Addig sem a cégrõl sem a fõ termékérõl, a Tahitian Noni Juice-ról nem hallottam. Bátran állítom, ez volt az egyik legjobb dolog az életemben, ami eddig történt velem.

22 éves korom óta cipelem a rheumatikus betegségemet. Évente, általában õsszel és tavasszal begyulladtak az izületeim, befagyott a vállam, a fájdalom kisugárzott a könyökömbe, csuklómba, volt, hogy alig tudtam menni, annyira fájtak a térdeim. Rendszeresen szedtem a gyulladáscsökkentõket, rheuma gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat, izomlazítókat. Jártam masszíroztatni, gyógyfürdõbe, hogy valahogy elviseljem a fájdalmakat. Rettentõen vigyázni kellett a megfázásra, huzatra, hidegre. Akinek volt már izületi problémája, tudja mirõl beszélek.

Voltak más, évek óta meglévõ egészségügyi problémáim is. Örökké gondom volt az emésztésemmel, bilagit, betacid nélkül nem tudtam létezni, sokszor még a teához is be kellett vennem. Rendszeresen telítõdött az epém, és az iszonyú rosszulléttel jár, amíg ki nem ürül. E mellett 24 éves korom óta küszködtem nõgyógyászati panaszokkal is, amelyeket enyhítettek a gyógyszerek, kenõcsök, kúpok, de újra és újra visszatért a betegségem, és az orvosok tehetetlenek voltak. 40 éves koromtól pedig a cisztáimmal bajlódtam, már törzsvendég voltam a nõgyógyászaton és a mammográfián. Az utolsó alkalommal azt mondta a fõorvosom, hogy ha még egyszer jelentkezik nálam a ciszta, nem kerülhetem el műtétet.

Mindezzel együtt dolgoztam, próbáltam egészségesen élni, de nem csoda, hogy ennyi nyavalyát, na meg a nagy betűs ÉLET-et már csak nyugtatóval, meg idõnként antidepresszánssal tudtam elviselni.

Ebben az állapotomban keresett meg a barátnõm és teljes beleéléssel magyarázta, hogy rátalált egy gyümölcslére, ami szerinte nekem is segítene. Eléggé szkeptikus lévén, nem álltam rá egykönnyen, nem is hittem benne, de azért elmentem egy orvosi elõadásra. Az ott elhangzottak már nem hagytak nyugodni.

Elkezdtem inni a juicet. Pár hét múlva azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabban alszom, és kipihentebben ébredek, nem vagyok olyan feszült napközben sem. Lecsökkentettem a nyugtató adagomat. Két hónap múlva elhagytam az antidepresszáns tablettát. Észrevettem, hogy jobb lett az emésztésem, egyre ritkábban kellett gyógyszerrel rásegíteni.

A vállaim viszont iszonyatosan elkezdtek fájni. Az orvosi elõadáson hallottam a fürdõhatásról, vagyis arról, hogy elõször jobban fog fájni a beteg testrész, és fokozatosan javul majd. Azt javasolták, bírjam ki, a 3-4. hónaptól várható a javulás ennél a betegségtípusnál. Ne hagyjam abba, higgyem el, a fájdalom erõsödése biztos jele a gyógyulásnak. Hittem is meg nem is, hogy igazat beszélnek, hiszen már annyiféle gyógymódot kipróbáltam, és nem használt, de azért tovább ittam a nonit, felemelt napi adaggal (napi 1 dl). Bevettem fájdalomcsillapítót, elmentem a szokásos elektromos kezelésre, gyógytornára, hogy valahogy kibírjam.

Az 5. hónaptól kezdett felengedni a vállam, évek óta elõször tudtam rendesen felemelni a karom, és nem mutatott gyulladást sem a vérképem. Abbahagytam a gyulladáscsökkentõt. A 6. hónaptól elhagytam az izomlazítót, fájdalomcsillapítót.

Ennek már 2 és fél éve. Azóta nem voltam rheumatológusnál. A cisztáim se jöttek elõ. Az emésztésem is rendbe jött, jókat alszom, kiegyensúlyozott vagyok. Nem voltam megfázva, nem kapott el az influenza, vagy ha megcsapott a szele, pár nap alatt rendbe jöttem. Csak felemeltem a noniadagomat, több C vitamint vettem magamhoz, meleg teával meleg ággyal kúráltam magam.. Az izületeimre természetesen most is vigyáznom kell, a hideget, az idõjárás változást megérzem, de tornával és rendszeres juice fogyasztásával karban tudom tartani a betegséget, futok, hegyet mászok, úszom, emelgetem az unokáimat.

A nagyobbik fél éves kora óta issza a juicet. Szteroidos kenõcsökkel kezelték az öröklött bõrproblémája miatt. Amióta elkezdtük adni neki a juice-t, szép a bõre és orvoshoz eddig csak a kötelezõ oltások miatt kellett vinni. 

Édesanyám rákbetegségbõl gyógyult fel. A műtéti beavatkozás óta folyamatosan issza a juicet. Nem volt szüksége sem kemoterápiára sem sugárkezelésre. Az orvosi leletek alapján javult a csontsűrűsége (77 éves!) és jó az általános egészségi állapota. Természetesen jár rendszeres orvosi ellenõrzésre és betartja az orvosi elõírásokat is.

A juice nem gyógyszer, hanem egy természetes táplálék kiegészítõ. Ezért, ha szükséges, élni kell a hagyományos gyógymódokkal. Ám velem együtt sok ezer nonifogysztóval együtt ki merem jelenteni, hogy azóta élhetünk új életminõséget, amióta a Tahitan Noni Juicet el kezdtük fogyasztani.

Jó tudni, hogy nem minden noni juice fejti ki ugyanazt a hatást. Ennek a titka a juice elkészítési módjában van, amelyet a Tahitian Noni International szabadalommal védett le. Ezért, amit fentebb a noni hatásairól elmondtam, kizárólag a Tahitian Noni Juice-ra vonatkoznak, és csak ezt a nonit ajánlom teljes bizalommal, mivel egyedül ez az eredeti és ez tartalmazza azokat az összetevõket, amelynek hatására helyreállhat a szervezetünk egyensúlya.

   

Dr. Mészáros Margit
Független tanácsadó
Út a sikerhez