Termékek

A TAHITIAN NONI™ termékek az egzotikus Tahiti szigetvilágból származnak, tiszta és természetes alapanyagokból készülnek, könnyen beépíthetõek a napi egészséges életrendünkbe. Legfõbb alapanyagai a noni gyümölcs, a noni mag és a noni levél, melyek mindegyike értékes dolgokat tartalmaz.

Gyümölcs: A benne lévõ magas iridoid tartalomnak köszönhetõen támogatja az immunrendszert, növeli az energiát és fizikai teljesítmény szintet. Segít helyreállítani a bõr és a haj természetes szépségét!

Mag: A noni magja gazdag linolénsav-forrás, amely fontos az egészséges, ragyogó bõrért és a csillogó hajért.

Levél: A noni levelei magas iridoid- és flavonoid-tartalmúak, vagyis kiváló antioxidáns-források. Gazdagok olyan tápanyagokban, melyek segíthetnek a bõrünknek a környezeti ártalmak elleni védelemben. Természetes védelem a testnek és a szellemnek.

Azért, hogy a TNI cég biztosítsa és fenntartsa a TAHITIAN NONI™ Bioaktív Italok minõségét, alaposan felügyeli a gyártási folyamat minden egyes lépését - a fától a palackig. Azért hogy a noni jótékony egészségügyi tulajdonságai fennmaradjank, meg kell minden lépésnek felelni a legmagasabb minõségi követelményeknek a szedéstõl, a gyártástól a palackozásig, ezért mielõtt elkezdik a szabadalmaztatott összekeverési folyamatot elõször megvizsgáljűk a betakarított termést, azután a gyümölcspürét. A Bioaktív Ital receptek titkos összetevõi tartalmazzák a nonit, a szõlõt és a feketeáfonya leveket, melyek fokozott antioxidáns tulajdonságúak, ugyanúgy, mint az ízletes, gyümölcsös aroma.

A Tahitian Noni International jelenleg három EU NOVEL FOOD engedéllyel rendelkezik, melyrõl bõvebben olvashat a TNI menüpont alatt.


Ma a noni titkos ereje az egzotikus Tahiti Nui szigetvilág határain messze túl ismert. Eredeti. Egészséges. Természetes. A TAHITIAN NONI™ Bioaktív Italok támogatják az immunrendszer egyensúlyba állítását, növelik az energiát, ellátnak bennünket szuper antioxidánsokkal, nélkülözhetetlen
iridoidokkal és fokozzák a fizikai teljesítményszintünket. A noni gyümölcs, levél és mag egyedi tulajdonságai miatt, melyeket a hihetetlen termékekben használunk, bárki élvezheti az egészség, egyensúly, harmónia és szépség õsi hagyományait!Tahitian Noni Juice™Tahitian Noni n-Core™Noni mag olajNoni levél szérumBody Balance krémAge Defy termékcsaládKoncentrátumokTePoemä™Moéa™Skin Supplément™Tahitea™Kedvenceinknek