Tahitian Noni Juice™

Történetem

2007. áprilisban ismerkedtem meg a Tahitian Noni Juice-szal. Pontosan húsvét volt, amikor a barátom belémtukmált egy pohárka gyümölcslevet azzal a jelszóval, hogy ennek milyen nagyon jó hatása van.

Tahiti férfi

Sokízületi gyulladásom van és addigra már több hasonló dolgot kipróbáltam, de nem éreztem semmi változást. A gyógyszerek sem segítettek, de hiszen megmondta a doktornõ, ez egy gyógyíthatatlan betegség, csak lassítani tudják a folyamatot, jó esetben megállítani. Az állapotom lassan, de biztosan romlott, jobb kezem két ízületét már megműtötték és ahogy akkortájt elnéztem a bal kezemre is hasonló sors várt. 

Ebben az állapotban ittam meg az elsõ pohár nonimat és azt hiszem mondanom sem kell, hogy ettõl a gyümölcslétõl sem vártam semmit. Barátom hivatkozott ugyan a szabóra, akinek csípõprotézist akartak beépíteni, a műtétet addig halogatta míg elmaradt, közben pedig ezt az italt itta és ma nincs semmi baja. Hittem is, meg nem is.

Nehezen, de rábeszélt, hogy vegyek egy egész üveggel. Megtudtam, három hónapig kell fogyasztani, hogy teljes bizonyossággal éreztesse a hatását. Osztottam-szoroztam és azt mondtam, jó, iszom három hónapig, közben pedig arra gondoltam, hogy utána ez is el lesz felejtve mint a többi hasonló termék.

Érett noni kosárban

Elkezdtem rendszeresen fogyasztani, természetesen az immungyengítõ gyógyszerem mellett. Ezen kívül fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentõ tablettát szedtem. Eltelt egy hét, aztán mégegy. Arra lettem figyelmes, hogy a gyulladásgátló és fájdalomcsillapító pirulából nem kellett bevennem, mert nem fájt a kezem. Aztán szép lassan kezdtek a duzzanatok visszahúzódni a kezemrõl, ujjaimról.

Nem mindegy, melyik nonit fogyasztja az ember. Ezt akkor még csak a szabó elbeszélésébõl tudtam, aki többfélét kipróbált, de csak a Tahitian Noni Juice használt neki. Azóta már sokkal többet tudok errõl a gyümölcslérõl.


2008 nyarán azt mondta a doktornõ, gondolkodjak rajta, hogy a jobb csuklómat is meg kellene műteni. Szó mi szó, eléggé rondán nézett ki. Már akkor tudtam, borogatni kellene a nonival, de nyáron 30°C-os melegben kinek van ehhez kedve? Õsszel Tahitian Noni Juice&tradenem szólt róla semmit, így jó szokás szerint megint elhanyagoltam. December 1-jén viszont ismét azt mondta: „Márpedig azt meg kellene műteni.” Hazamentem és azonnal beborogattam és ezt tettem vele minden nap. Egy hónap telt el, amikor felfedeztem, hogy az egyik csomó kicsit kisebb lett. Négy hónap elteltével már éppenhogy csak egy kis dudor látszott a csuklómon.


A Tahitian Noni Juice mellett a Noni mag olajat használom borogatáskor. Nagyon jól kiegészítik egymást.


Bérczes Csilla
független teméktanácsadó