Sky Lynx - Sky Reign (Combiner Wars, voyager- combiner):


Nos, "valódi" Sky Lynx figura sem mostanában jelent meg. Talán a G1-es volt az utolsó. Erre most, 30 év után kapunk egyet, méghozzá olyat, mely még kombinálódni is tud. A hozzá szánt végtagokat korábban már bemutattam itt és itt. Ráadásul jól is sikerült, csak a kivitelezéssel van a minõség(ellenõrzés) oldaláról némi probléma.

Mind az utasszállító repülõ mód, mind a griff-szerûség teljesen jól hozza a G1-es figura hangulatát. Ráadásul van egy "unofficial mód is (6-os kép), mely az eredeti figura mindkét beast-komponense jelen van, igaz nem szétszedhetõ verzióban. Sajnos a lábfejek viszont rendkívül lazák. A saját súlyát sem bírják el, így visszacsukódnak. Nyilván meg lehet szerelni, de nem hiszem, hogy a Hasbro ezt megengedheti magának. Ezzel együtt remek figura.

Extra feature a kombinálhatóság, ami nagyon jól sikerül. A kombinált mód feje rendkívül jól kidolgozott. A Perfect Effect kiegészítõkkel a pózolhatóság is rendben van. Remek figura. Én kénytelen voltam külföldrõl megvenni, de talán van esély, hogy hazai boltokban is megjelenik.

A kombinált bemutatóhoz a Prefect Effect Optimus kiegészítõket használtam.

Alt mód (repülõ): 6/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód (beast): 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Unofficial beast:

Mératrány:

Végtag team:

Sky Reign:

Beast faces:

Seibertron galéria

Korábbi Combiner Wars / United Warriors combiner bemutatók:

Vissza