Novastar / Firestar- G1 (Power of the Primes, deluxe):


A POTP figuraszéria a szokásosnál rövidebbre sikerül, hiszen a fõ témáját - a kombinálódást - illetõen igazából egy kiegészítése a korábbi Combiner Wars szériának. Novastar a deluxe széria utolsó, harmadik hullámában érkezik, méghozzá egyedüli figuraként az adott wave-ben. A második hullámban kiadott Moonracer figura átfestése új fejjel. Ahogy a széria deluxe-ai az alt módon és a robot módon kívül akár láb, akár kar végtagot is adhat egy voyager combinerhez. A Transformers alapból elég hímdomináns, így érték minden femme-bot, gondoltam beszerzem.

Az alt mód egy futurisztikus sportkocsi, mely rendkívül érdekes elnyújtott arányokkal bír. Annyira fura, hogy még a kézfej elemet is rákapcsolhatjuk a hátuljára az sem rontja el, mint általában a széria alt módjait. A maga módján jól néz ki, de rendkívül fura és mint ilyen nem is gondolom, hogy túl nagy tervezési értékkel bír, akár máshogy is kinézhetne.

Az átalakítása nem túl bonyolult, a robot módon ráadásul az autó jó része a hátára kerül. Nem szoktam a figurák hátát fotózni, mert ilyet úriember nem csinál, de most kivételt teszek (8. kép).

A robot mód hangulatos, a hatalmas hátizsák szembõl nem látszik és félig oldalról sem vészes. A stabilitása és pózolhatósága viszont nem rossz, megoldották, hogy megfelelõ legyen az egyensúlya. A feje hangulatos, a fegyvert a kezébe, vagy a karjára is rögzíthetjük.

Alt mód: 4/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Méretarány:

Zsákos:

Szende és harcias:

Femme- méretarány:

Srácok, beszállhatok? :

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Power of the Primes bemutatók:

Vissza