Wreck Gar (Power of the Primes, deluxe):


Wreck Gar nem a Power of the Primes széria deluxe wave-einek részeként, hanem külön Walgreens exkluzívként került kiadásra. Ugyan a Reveal The Shield szériában 2011-ben jelent meg egy nagy show-accurate figura a karakterrõl (bemutató ITT, ITT , ITT és ITT), ezért a verzióért sem kár, hiszen rendelkezik a kombinálódás istenadta lehetõségével.

Az alt mód természetesen egy motor. A Hasbro nem gondolta túl, gyakorlatilag egy Groove átfestést tartunk a kezünkben a korábbi 2011-es verzió kézifegyverével kiegészítve. Végülis nem rossz, bár Wreck Garhoz egy kicsit cross motorosabb külsõ illik. A festés rendben van, a fegyvert viszont elég fura módon a kézfej közbeiktatásával szerelhetjük rá (6. kép), nem része az alt módnak, ahogy az a 2011-es verziónál volt.

A robot mód is kellõen karakterhû, bár nem annyira, mint a RTS verzió volt a kissé görnyedt tartásával. Úgy fejet kapott, ami viszont nagyon jól sikerült. A mérete talán egy kicsit kisebb az ideálisnál az átalakulás miatt, de azért nem annyira vészes. Igen stabil és jól pózolható figura. És persze ott a kombinálási lehetõség, amiért mindenképpen érdemes beszerezni. Ha egyszer normalizálódik az ára, akkor lehet, hogy veszek még hármat, hiszen a Junkionok is elég sokan vannak. Jó lenne belõlük egy combiner. De ki adja a törzset?

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Legion Wreck Garral:

A korábbi deluxe-al (Takara verzió):

Groove-val:

Motor méretarány:

Alt móddal:

Groove-val:

Wreck Gar-ok:

Méretarány:

Ha láb:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Power of the Primes bemutatók:

Vissza