Nemesis Prime + Giza (Prime Arms Micron, voyager):


Érdekes, hogy sokszor a legádázabb kinézetû figurák az egyik legpozitívabb Autobot karakter figuráinak fekete átfestéseibõl lesznek. Illethetik csak "Black", vagy "Dark" jelzõvel, lehet Nemesis Prime, vagy Scourge, a kinézet mindig nagyon ütõs, fõleg ha sikerül eltalálni a fekete hideg kékes-zöld színkombinációt, persze vörös szélvédõvel. És azért emlékezzünk meg a lila-zöld Shattered Glass verziókról is. Sajnos ezeket az átfestéseket szinte soha nem a Hasbro main fugura line-ban találjuk, általában vagy a Takara adja ki õket, vagy valamilyen exkluzívként jelennek meg amerikában, így az áruk sem túl alacsony. 2014 márciusában sorra kerül néhány ezekbõl a gyöngyszemekbõl. Kezdetét veszi a Nemesis "March".

Korábbi gonosz Optimus bemutatók:

- TFCC 2013 Scourge; Prime FE Dark Guard Optimus Prime; Botcon 2012 Shattered Glass Optimus Prime; WFC Cybertronian Nemesis Prime, Prime Go! Nemsis Prime, United Black Optimus Prime:

Errõl a moldról viszont nehéz újat mondanom. Bemutattam már az eredeti Hasbro, a Takara Arms Micron pajzsos, A Dark Energon féle crystal változatban, sõt még az Ultra Magnus reinkarnációjaként is. Nagyon jó figurának tartom, nem véletlenül van meg ennyi verzióban. Jó az alt mód és a robot mód is és nagyon ötletes az átalakítása. És persze a Takara ezt a verziót is kiadta Nemesis verzióban, illik is hozzá, ez következik most.

A szín nem annyira korom fekete inkább nagyon sötét szürke, vörös szélvédõvel. Ahogy azt az Arms Micron sorozatnál megszokhattuk, itt is nekünk kell matricáznunk. Számos Nemesis zöld matricát kapunk hozzá, én nem akartam túldekorálni, így csak a kamion tetejére tettem belõle. A robot módot sem dekoráltam túl, csak annyira, hogy azért a jellegzetes Nemsis színkombináció észrevehetõ legyen.

Arms Micronról lévén szó, kapunk hozzá egy kísérõt is, akit nekünk kell összeállíti. Giza egy kardhalszerû teremtménybõl alakul kardszerû fegyverré, mely természetesen számos kapcsolódási ponttal rendelkezik.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 9/10

Nemesis dobozban:

Fegyverrel:

Az öntõforma virágázása:

Nemesis méretarány:

Giza a kardhal:

AM Nemesis és FE Black:

Alt móddal:

Az öntõforma hangulatai:

Nemesis méretarány (katt):

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza