Just another WordPress weblog

BÉKÁVÉ sokadszor is!!

Posted in Uncategorized by azember88 on February 13th, 2008

És igen! Hamarosan bontják egész Kőbánya-kispestet.. már éppen ideje volt, az európai unio utolsó bővítése óta rendkívül megszaporodott a hajléktalanok száma, és valamiféle rotáció is van, mivel minden nap más ül táblával a nyakában tolókocsiban a lépcső aljában.

Az ellenőrök továbbra se mindíg vetnek pillantást a bérletre sem a jegyre… van is egy forma aki szó szerint irritál.. olyan kis mitugrász karszalaggal és mindíg fenthordja az orrát mint az elöttem ülő kis gázgömbőc. Csak egy kérdésem van, mégpedig az, hogy mire ilyen nagy az arcuk? Arra ilyen beképzelt, hogy van egy karszalag a karján és azthiszi, hogy bármit megtehet? az életben biztos könnyen elveszne.. maximum a tescoba mehetne árufeltöltőnek ( igen a tescos munkához is volt a közelmultban szerencsém.. sok is volt az egy nap belőle), de ő mégis a BKV-t választja.. a csajoknak akar vajon ezzel bejönni??? magam előtt látom “szia nem jössz el egy körre a 3as metróval?? majd ha kész lesz elintézem, hogy az elsők közt ülj fel a 4esre” :D :D :D :D

A szag is szerencsére változni kezdett. Szépen lassan tűnik el a nagy megfakult narancssárga kocsma pláza és épül egy uj helyette.
Részben örülök, hogy nem lesz többé, és részben pedig hiányzik is, hogy hazafelé nem lesz mi miatt anyázni.

You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0

Leave a reply