Just another WordPress weblog

Szalagavató, aztán persze Szimplalkert

Posted in Uncategorized by azember88 on January 13th, 2008

Egy szombati napra ébredtem, mikor végigondoltam a napi programom.. Kati szalagavató -> Szimplakert.. a pénztárcámba bekukkantottam 300ft.. jó legalább nem leszek illuminált ma este… gondoltam.
Szép lassan összekapartam magam, hogy valamennyire szalonképesen nézzek ki. El is jutottam az indulás pillanatáig, még időben is voltam, de amikor a 45ös buszon csücsültem majdnem pont ott, eszembe jutott h a meghívó otthon maradt .. szerencsére végül nem lett belőle gond :D … Sose voltem ennyire tanácstalan.. de szerencsére nem voltam egyedül ezzel. Végre bemásztunk a terembe.. megláttam a rég nem látott Petit.. odajött és egyből hirtelen a számítógép lett a téma, meg szerinte titokban megkérdezte, hogy én együtt vagyok-e a hugával.. ezt nem vettem észre, de biztos tudja, hogy nem. Aztán hirtelen a fotózás került a beszélgetésbe és panaszkodott, hogy homályosak a képek. Javasoltam neki, hogy menjen előre, és akkor jó képek lesznek :D hozzáfűztem nyomatékosításnak, ha a Kati a hugom lenne, én előre mennék.. előre is ment :D .
Szalagtűzés után a táncok jöttek, most nem azért mert nekem a B osztályból van ismerősöm, de az Asok tánca elég széthullott volt.. mindenki szinet mást csinált, és amit egszerre kellett volna, azt sem sikerült. Voltak bakik, és félre sikeredett próbálkozások, de alapjában véve jó volt, csak táncolni nem akartam, mert még mindíg nem szeretek:/, meg az a gitár banda sem kellett volna a supermario betétdallal. Sajnos korábban lett vége a mulatságnak mint az sejtve volt, így többet kellett a többiekre várni az astorián.
Szép lassan megérkezett mindenki. A szimplában üres aztalt is szereztünk nagy nehezen…. nem mondom mi lett a vége, egy biztos most itt ülök kissé másnaposan.

You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0

Leave a reply