James Bond Rajongói Portál
  [ Belépés ] | [ Regisztráció ] ..: Adatbázis :>: Könyvek :: Filmek :: Filmzenék :|: Galéria :|: Magazin :|: CodeBreaker :|: Fórum :..
Menü
CodeBreaker
821. küldetés
Mi a Spectre film Aston Martinjának a rendszáma?
Partnereink


Keresés
Magazin ajánló
 Sohase mondd, hogy joghurt
 Korunk hőse? - Negyedévszázados újságcikk
 Megkönyvesített filmrészlet: Élni és halni hagyni
 Ian Fleming, a 007-es szülőatyja
 A McClory-dosszié
 Walther PPK - Harmincöt év Őfelsége Titkosszolgálatában

Ugrás a Magazinra!

Adatbázis frissítések
 • CR (Filmzene)
 • CR (Film)
 • TSWLM (Könyv)
 • Adam
 • Dink
 • Lippe gróf
 • CR (Dalszöveg)
 • TSLOIF89 (Egyéb film)
 • du Sautoy, Carmen
 • Dench, Judi
 • Kalendárium
  <1923> Norman Burton születésnapja
  <1944> Jeroen Krabbe születésnapja
  <1976> A 007 Stage megnyílik a Pinewood Stúdióban
    
  Sohase mondd, hogy joghurt


  Oldal: 1/2

  Íme egy kis válogatás, mivel is keresik kenyerüket kedvenc Bond-színészeink a világ túloldalán, a felkelő nap országában. CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!


  Hiroshima ''45, Casino Royale ''67, Sean Connery joghurt reklám ''82... Csupán egy rövid lista az elmúlt évszázad legnagyobb tragédiáiból. Íme egy kis válogatás, mivel is keresik kenyerüket kedvenc Bond-színészeink a világ túloldalán, a felkelő nap országában. CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

  Az MI6 jóvoltából most bemutatunk pár reklámot, ahol kedvenc színészeink a Visa kártyától kezdve a felvágottig mindenféle dolgot reklámoznak James Bond imázsukkal. A nagyobb poénok kedvéért visszafelé utazunk az időben a maximális hatás érdekében.

  A reklámokat az alábbi kategóriák szerint osztályozom.

  SZTORI: Rövid összegzés a történetről azoknak, akik nem tudják letölteni a videókat, vagy nem akarják hogy kisüljön a szemük a látványtól.

  HATÁS A KARRIERRE: Rövid elemzés a reklám hatásáról, avagy milyen rossz anyagi helyzetben lehetett kedvenc 007-esünk, hogy bevállalja ezt a műsorszámot.

  HATÁS RÁM: Egy szubjektív mérő, ami megmutatja, mennyire is hatásos az adott hírdetés. Ezt úgy mérem le, hogy megfigyelem, hányadik megtekintés után érzem szükségességét a bemutatott termék megszerzésére.

  VÁGJUNK BELE!  1. Pierce Brosnan - Visa kártya

  SZTORI: Mr. Brosnan/James Bond késésben van egy találkozóról a Távol-Keleten, ezért egy helyi Tuk-Tuk taxiba vágja magát. Lelkes sofőrje veszélyes kalandokon keresztül eljuttatja utasát a találka helyre, de szeretett járgánya eléggé leamortizálódik az út során. Brosnan kölcsönadja Visa kártyáját, kis barátunk pedig új, felturbózott járgánnyal lepi meg magát.

  HATÁS A KARRIERRE: Nincs itt mit szégyenleni, ez jó kis reklám, és a werkfilmből úgy tűnik, Pierce is élvezte a forgatást. Aki szeretné Brosnant új Bond filmben látni, ne várjon a csodára, inkább töltse le eme mini Bond-kalandot!

  HATÁS RÁM: Mivel már régóta vágyom egy dombornyomott kártyára amivel végre vásárolhatnék az interneten, nem kell túl sok győzködés.  2. Pierce Brosnan - Elserine kozmetikumok

  SZTORI: Pierce Brosnan egy enyhén ingerszegény hirdetésben az Elsereine kozmetikumokról mond három csodaszép mondatot, miközben egy Schönbrunnra hajazó kastélybelsőben kalandozuk.

  HATÁS A KARRIERRE: Ezért még nem jár börtönbüntetés, de azért elnézést kérhetne a rajongóitól, amiért ilyen pofátlanul reklámozza a Tomorrow Never Dies női kozmetikumainak beszállítóját (mondjuk lehet, hogy a lábgyanta-kollekciót ő is használta). Plusz pont, hogy legalább jól áll neki az öltöny és mert nem vette fel a reklám stílusához jobban illő rózsaszín nyuszi-mamuszt.

  HATÁS RÁM: Az ilyen pillanatokban jövök rá mennyire elhanyagolom magam, de szerintem még mindig nem Pierce Brosnan a legautentikusabb forrás, ha a körömlakkomról akarok dönteni.  3. Timothy Dalton - Lark cigaretta

  SZTORI: Dalton egy filmet tévesztett jo-jo gyilkossal küzd meg a tetőkön, és ravasz tervével kellemetlen elektromos élményben részesíti üldözőjét. A cigi elég jelléktelen mellékkarakter, de a leomló neonlámpák valamivel növelik a termék szerepét.

  HATÁS A KARRIERRE: Ezen poszt-LTK reklám fő célközönsége az a csoport, akik szerint a rágyújtó Timothy Dalton szexis látvány. Ahhoz képest, hogy Dalton a 70-es években rengeteg jó szerepet utasított vissza, mert túl kommersznek találta őket, meglepő hogy ilyen vígan leforgatta ezt a reklámot. Belső forrásból tudjuk, hogy cserébe a Lark márka élete végéig ingyen cigivel látja el kedvenc bagós Bondunk.

  HATÁS RÁM: Én még soha nem gyújtottam rá, és csupán EGY hirdetést tudok elképzelni, ami erre rávehetne engem. Sajnos ez bizony nem az volt. (Akit érdekel, az én álomreklámomban Barbara Bach szerepel tejszínhab-bikiniben).


  Következő oldal (2/2) Következő oldal
  Kapcsolatfelvétel: klaatu@freemail.hu


  James Bond TM 007 and related James Bond Trademarks © 1962 - 2006 Danjaq LLC and Metro-Goldwyn-Mayer/United Artists Corporation. All Rights Reserved. This is a fan site and is in no way affiliated with EON, MGM/UA or anything else Bond related.
  © 2004-2006 Magyar James Bond Rajongói Portál / Hungarian James Bond Fan Site

  Weboldalunk hírei elérhetőek a következő fájlok segítségével: backend.php vagy az ultramode.txt

  PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
  Oldalkészítés: 0.07 másodperc