WebFazek Tojas Omlett tekercs
Zöldséges omlett (1)
Zöldséges omlett (2)
Gombában sült tojás
Tejfölben párolt tojás
Cukkini tojásban
Kapros töltött tojás
Szardíniás tojáslepény
Tojáspörkölt
Omlett tekercs
zsemlében sült tojás
Zelleres tojaskrem
Tükörtojás rokforttal
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
6db tojás
8 szelet gépsonka
10dkg füstölt vagy trapista sajt
1dl tejföl
petrezselyem, liszt, margarin, só, bors

Elkeszites
A tojást a petrezselyemet a púpozott evőkanál lisztet és a tejfölt összekeverjük egy tálba. Egy tepsit kibélelünk alufoliával és kikenjük margarinnal és elõforrósítjuk. Beleöntjük a keveréket és a sütőbe helyezzük. Ha pirosra sült kiveszük és ráhelyezzük a sonkát és a sajtot és a fólia segítségével feltekerjük. Ha kihült felszeletelve tálaljuk.

A receptet Sipos Mária küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997