Motormaster (BotCon 2011, voyager):


Az idejét sem tudom, hogy mikor mutattam be Animated öntvényt... megnézem... na jó 2015 áprilisában, de igazán gyakran 2011-ig kerültek terítékre ennek a szériának a figurái. Pedig jópofák és eléggé eltérnek a többi szériától erõs rajzfilmszerû megjelenésükkel. A 2011-es Botcon pár kivétellel Animated figurákra épült. Az akkori gyûjtõi helyzetet jól példázza, hogy rendkívül népszerû volt az akkori díszdoboz, mely egy olyan combinert tartalmazott, mely nem kombinálódott. Ma a CW és a POTP után ezen nyüszítve röhögnénk. A Stunticon karaktereket végülis jól lefedték az Animated figurák, de összekapcsolódni nyilván nem tudtak, így Menasor bizony kimaradt a lehetõségek közül.

Motornaster karakteréhez Optimus Prime Animated voyager figuráját választották. Ezt korábban bemutattam itt és itt. Jó választás, bár Wreck-Gar kukásautója is eséllyel pályázhatott volna. Az alt mód nagyon jól néz ki ezekben a sötét színekben, talán még sportosabb is, mint a piros-kék tûzoltóautó, akár rátesszük a bárdból és pisztolyból kombinálható hátsó részt, akár nem. Az oldalán (és így a robot vállán) található az egységes Stunticon insignia.

A robot mód az új festésen túl új fejet is kapott. A tervezõk nagyon mókásra vették a figurát az ábrázatával. Mintha egy nagyon morcos oroszlán fejére ráhúztunk volna egy olyan kukát, ami túl kicsi rá. A festés ebben a módban is jól áll neki. Az eladó, akitõl vettem adott hozzá G1-es fegyvereket is, ezeket is a kezébe tehetjük (fotók alább). Remek figura, és mivel úgysem kombinálódik, Animated kedvelõk önállóan is beszerezhetik.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Card:

CW verzióval (1. kép), Optimusokkal (2. kép):

Ilyen is van...:

Alt móddal:

CW verzióval:

Korábbi Botcon figura bemutatók:

Vissza