G2 General Optimus Prime (BotCon 2015, voyager):


Mikor 2014 nyarán bemutattam voyager Roadbustert, nem gondoltam, hogy ennek a viszonylag egyszerû figurának még évekig nem lesz több "main" Hasbro átfestése. "méregdrága" Takara Cloud szériában kiadták Energon Ironhide hommage-ként (igaz Roadbuster néven) és a most bemutatandó verzió is exkluzívként a 2015-ös Botcon egyik szuvenír szettjében jelent meg.

Az átfestés egy kiadatlan G2-es Optimus Prime figurának állít emléket, ahol Optimus katonai mintás dömper lett volna. Így jobb. Ennek az öntvénynek amúgy nagyon jól áll a katonai festés, adott esetben sokkal jobban, mint Roadbuster színei. A jármû oldalán G2-es Autobot insignia és G2 módra Autobot felirat díszeleg.

A robot mód is nagyon jól néz ki ebben a festésben. A szemet végre nem festették le, így a "lightpiping" is remekül mûködik. A fegyvereket számtalan kombinációban rátehetjük, bár jobb lenne, ha nem egyszerû mûanyagszürke színben adták volna õket. A pózolhatóságát picit nehezíti, hogy a sarokrésze nem elég nagy és hogy a dupa térdizületeket nehéz egyformán beállítani, de egyébként jó pózokat lehet kihozni belõle. Sajnos nem tartozik az olcsóbb Botcon figurák közé, de ha valaki teheti, érdemes beszereznie, mert nem is értéktelenedik.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 3/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 10/10

Card:

Színek:

Botcon 2015 méretarány:

Gorilla:

 

Seibertron galéria

Korábbi Botcon figura bemutatók:

Korábbi Optimus Prime bemutatók:

 

Vissza