Terrorsaur (BotCon 2016, deluxe, combiner):


A 2016-os és jelen formájában (a FunPub által szervezve) utolsó Botcon érdekes módon nem a 30. évfordulóját ünneplõ '86-os rajzfilmhez, hanem a 20 éves Beast Wars szériához alakította a szuvenír figurák tematikáját. A díszdobozban kiadott Predacus mellett az atendee exclusive figura Terrorsaur lett.. Természetesen a figurákat az éppen akkor futó Combiner Wars szériából merítették, nem spórolva az újratervezett fejekkel.

A figurához CW Air Raid öntvényt használták. Nagyon jól néz ki a repülõ festése a piros alapszínnel és a tõle alig eltérõ színû vörös cameo-festéssel (aminek persze csak szeles naplementénél van értelme). A gép orra egy vicsorgó fogsor festést is kapott igazodva az eredeti BW verzióhoz, ahol az alt mód egy pteroszaurusz volt. Némi zöld festés ennek jegyében még mehetett volna rá.

A robot mód új fejet kapott, mely bárgyú vigyorával joggal pályázik a leghülyébb robotfej contest-en. Nagyon poénos, bár nyilván megosztó.Nem combinernek szánták, láb / kézfej sem jár hozzá, de természetesen használhatjuk úgy is. Megosztó figura, de ahhoz nem fér kétség, hogy jó befektetés. Egy év alatt annyit drágult, amennyit még a Questor sem tudott fénykorában. Lássuk a képeket!

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 8/10

Alt móddal:

Air Raid-del:

Mératrány:

Silly face red gang:

Predacus lábaként:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi Botcon figura bemutatók:

Korábbi Combiner Wars / United Warriors combiner bemutatók:

 

Vissza