Cannonball (BotCon 2014, deluxe):


Nemrég jöttem rá, hogy a kiváló Prime Ratchet moldot még nem is tettem bemutatóra soha. Pedig több verzióban is megvan ez az ötletes és hangulatos figura. És ha már most megnézzük, akkor tegyük a 2014-es Botcon-on kiadott speciális verzió segítségével. Külön nosztalgikus, hogy a képek még a régi erkélyünkön készültek… 2015 õszén költöztünk el onnan.
Cannonball a 2014-es Botcon tematikája szerint a Pirate frakció vezetõje, egyébként egy 2006-os Cybertron figura után érzete. A kissé klasszikus furgon kinézetû alt mód jól mutat feketében, kiegészítve a jó részén látható stilizált csontvázzal, és az ezüst felületekkel.
Az átalakítása egyszerû és rendkívül ötletes. Tetszik, ahogy a furgon jó része a lábakra kerül, mégpedig átlós vonalakat képezve.
A robot mód is kiválóan sikerült. Érdekes az evolúciója, hiszen elõször érkezett egy jóságos Ratchet, majd egy elmutálódott szörnyvadász verzió és annak a toxikus Takara átfestése, mely már Decepticon insigniát is kapott. És persze Cannonball új fejjel (kép a csapatról alább). A stabilitása és a pózolhatósága kiváló, és nagyon hangulatos ezzel a karakterisztikával mellkasán a Pirate insigniával. És persze jól mutat a Vehiconokból készült Pirate clone crew társaságában is.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 9/10
Robot mód festése: 10/10

Card:

Ratchet verziókkal:

Fekete furgon méretarány:

Alt móddal:

Ratchet verziókkal:

Pirate crew:

Korábbi Botcon figura bemutatók:

Vissza