Materpiece Nemesis Prime (Masterpiece, Takara):


Érdekes, hogy sokszor a legádázabb kinézetû figurák az egyik legpozitívabb Autobot karakter figuráinak fekete átfestéseibõl lesznek. Illethetik csak "Black", vagy "Dark" jelzõvel, lehet Nemesis Prime, vagy Scourge, a kinézet mindig nagyon ütõs, fõleg ha sikerül eltalálni a fekete hideg kékes-zöld színkombinációt, persze vörös szélvédõvel. És azért emlékezzünk meg a lila-zöld Shattered Glass verziókról is. Sajnos ezeket az átfestéseket szinte soha nem a Hasbro main fugura line-ban találjuk, általában vagy a Takara adja ki õket, vagy valamilyen exkluzívként jelennek meg amerikában, így az áruk sem túl alacsony. 2014 márciusában sorra kerül néhány ezekbõl a gyöngyszemekbõl. Kezdetét veszi a Nemesis "March".

Korábbi gonosz Optimus bemutatók:

- TFCC 2013 Scourge; Prime FE Dark Guard Optimus Prime; Botcon 2012 Shattered Glass Optimus Prime; WFC Cybertronian Nemesis Prime, Prime Go! Nemsis Prime, United Black Optimus Prime, Prime AM Nemesis Prime, Masterpiece Nemesis Prime:

És akik most még dobozban maradtak:

És végül, de nem utolsó sorban tekintsük meg a Masterpiece MP-10 Optimus Prime-bõl készült Nemesis verziót is. A figurát már bemutattam itt és itt. Túl sok újdonságot így már nem tudok róla elmondani. Éjfeketében is nagyon jól néz ki. Az egyetlen problémám vele, hogy alt módban az ezüst oldalfestés helyett használhatták volna a "nemesis" kékes-zöldet, ahogy azt eredetileg tervezték. A robot mód festése viszont nagyon rendben van. Ehhez a verzióhoz nem adnak trailert és egyéb kiegészítõket, csak egy szép vérvörös Matrix jár hozzá és a már ismert kézifegyverek. Így természetesen olcsóbb is, már 140 USD körül hozzá lehet jutni.

Ezzel most zárul a Nemesis Prime bemutatók sora, de bízom benne, hogy lesz még folytatás.

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 10/10
Robot mód festése: 10/10

Doboz méret:

Truck stop:

Sok szép Nemesis:

Méretarány:

OP: minden intelligens elõlénynek joga van az...

NP: no menjél innen, amíg van lábad... :-)

Nemesis matrix:

Alt móddal:

Masterpiece Prime-ok:

Nemesis méretarány (katt):

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza