Hot Rod (Titans Return, deluxe):


A Titans Return deluxe figuraszéria is elért a 3. hullámhoz, lássuk. Elõször is a minõség... nos a négy figurából kettõ selejtesen került a dobozba és jött át a Hasbro minõségbiztosításán. Ez azt gondolom, hogy a magyar játékboltokban 7-8 000 Ft-ba kerülõ 10-15 cm-es figurák esetén elfogadhatatlan. Ezzel a gyûjtõket csak méginkább a 3rd party figurák vásárlása felé lökik... na nem mintha ott nem fordulna elõ qc issue. Most éppen intézem a cserét, hiszen a magyar boltokra gyorsaság tekintetében nehéz alapozni.

Hot Rod mind autó, mind robot módban hozza, amit a karakterhez kell. Eltérés persze, hogy eredetileg nem volt Headmaster. Itt viszont kapunk hozzá egy fejmestert, Firedrive néven (15. kép), mely gyakorlatilag teljesen festetlen szürke kis figura, melyet auto módban a pilótafülkébe is ültethetünk. A kipufogót sajnos fordítva (és így két azonos oldalit) sikerült felszerelni (6. kép).

Összességében örülök, hogy továbbra is van klasszikusabb, gyûjtõknek szánt figuraszéria, de a minõségre és a minõségellenõrzésre jobban kéne figyelni.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 6/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 7/10

Dobozban:

Box art:

Hasbro QC, what is wrong with you (3 pic)? :

Wave 3 --> 4 figures-->2 reject :-( :

Méretarány:

Firedrive:

Rodimusok:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Titans Return headmaster bemutatók:

Vissza