Skywarp & Thundercracker (WFC Earthrise, voyager):

Ahogy Starscream megjelent a szériában lehetett tudni, hogy nem marad sokáig egyedül. Persze a WFC Siege tetrajet öntvényt is rendesen megküldte a Hasbro, de gondolhattuk, hogy nem lesznek szívbajosak. Nem is lettek, bár még külön is megnehezítették a gyûjtõk dolgát, hiszen exkluzív dupla pakkban érkeztek, mely elég gyorsan sold-out lett, fõleg Európában.
Az öntvényt már bemutattam korábban (ITT), szóval inkább a színekrõl. A festések természetesen hozzák a karakterek jellemzõit. Dönthetünk, hogy a fekete-lila, vagy a kék- piros tetszik-e jobban. A repülõ mód esetében csupán az nem tetszik, hogy a függõleges vezérsíkok nem kaptak festést.
A robot mód is jól hozza a karaktereket, nekem tetszik, hogy kissé robosztusabb, mint a korábbi Classics, vagy a MP verziók. Eltérõ fej-öntvényt kaptak, ezúttal TC kapta az eredeti SC fejet, SW pedig kiabál. Nagyon jó együtt a csapat, remélem, hogy Trust-ot sikerül úgy kiadni, hogy Európában is beszerezhessék a halandók (egyelõre azt sem tudni, hogy milyen exkluzív lesz).

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 7/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Box art:

Alap Seeker csapat:

Skywarp-ok a Földön és Cybertronon:

Thundercrackerek a Földön és Cybertronon:

Alt móddal:

Alap Seeker-ek akcióban:

WFC Earthrise bemutatók:

Vissza