Chromia (WFC Siege, deluxe):


A WFC Siege második hullámában érkezik Chromia, mely egy igen érdekes megoldás, tekinve, hogy mindkét módjában igen hasonlít a POTP szériában érkezett Moonracer / Novastar párosra (7. és 14. kép), miközben teljesen új öntvény, némileg eltérõ átalakulással és kombinálódási lehetõség nélkül. Legutóbb 2015 év elején a Gen 30 figurák között láthattuk a karaktert (bemutató itt), így örülök az érkezésének, ráadásul az alt mód is igen eltérõ, hiszen akkor futurisztikus motorként álcázta magát szükség esetén.

Az alt mód itt egy gyors ám páncélozott cybertroni autó, hasonló a POTP Moonracer kiadáshoz, ám annál valamiver robosztusabb, a hátsó kerekek fedettek, a felületek pedig jóval összetettebbek. A pilótafülke is nagyobb, ám sajnos TF headmaster pár milliméter híján nem fér bele (pedig jópofa lett volna). A jármû eleje megkapta a szériára jellemzõ ezüst battle damage festést is.

Az átalakítása egyszerû, bár azzal, hogy karok autó módban a helyükön maradjanak azért meg kellett küzdeni.

A robot mód kellõen Chromiás, jól hozza a karaktert. Elég stabil annak ellenére, hogy zsákosabb, mint Frodo és Bilbo együttvéve. A pózolhatósága is ok. A fegyvereit mindkét módban több helyen is rögzíthetjük. A battle damage festés robot módban nem látszik.

Alt mód: 5/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Wave 2:

Box art:

Gen30 Chromia-val:

Moonracer / Novastar párossal:

Méretarány:

Gen30 Chromia-val:

Moonracer / Novastar párossal:

Méretarány:

WFC Siege bemutatók:

Vissza