Drift (Movie 5, deluxe):


Drift a 4. filmben debütált, akkor Bugatti Veyron alt móddal, az akkori figuráját már bemutattam. Az ötödik filmre nyilván marketing céllal alt módot váltott, amivel kb tizedére csökkent az alt mód értéke. Persze így is sokan elfogadnánk, legfeljebb azért, hogy eladjuk és jó sok játékrobotot vagyünk az árából. Az új alt mód egy Mercedes SLS AMG, olyan, amilyen a 3. filmben Soundwave volt (bemutató itt és itt). Ezúttal fekete festést kapott az alján piros csíkkal és piros dísztárcsákkal. A feketeséget a tetõn egy ezüst insignia töri csak meg. Ahogy egy filmes figurától joggal várhatjuk, az alt mód kinézete és arányai rendben vannak.

Az átalakítás egyszerû, még egyszerûbb is, mint a 4. filmes volt. Cserébe alap a mûmellkas és az alt mód alján kandikáló fej.

A robot mód pózolhatóságával és stabilitásával, valamint a kidolgozottságával nincs gond. A festésével annál inkább. A fekete alt mód után itt egy nagyon élénk piros árnyalat dominál, amit gyakorlatilag nem tör meg semmi. Kézbe véve olyan, mintha egy mekis Happy Meal játékot fognál. Elég lehangoló, kár érte, mert a felületeket szépen ki lehetne emelni. A feje viszont még kidolgozottabb, mint a korábbi verzióé. Négy kardot is kapunk hozzá, melyek a hátára kerülhetnek.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 6/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 4/10

Box art: :

Köztes állapot:

Bugatti --> Mercedes? Sokat inflálódott Drift:

Drift-ek:

Méretarány:

Verziók, mellkason a "cégér":

Mercedes-ek:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Movie 5- The Last Knight bemutatók:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza