Illatos út...
   
ILLATOS ÚT... MA MÉG SEGITHETSZ!
„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi
„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...” Antoine de Saint-Exupéry

Hírek, felhívások

KERESSÜK MOGYORÓT!

Április 28-án, péntek este elkóborolt egy nagyon barátságos, sötétbarna, hosszú szőrű, középtermetű szakállas, bearded collie kan kutyus, a XII. kerületi Lidérc utca környékéről, neve: Mogyoró.

Kérjük, aki tud valamit róla, jelezze a 20-578-4624-es vagy a 30-227-0228-as telefonszámon! A becsületes megtaláló jutalmat érdemel!!! Előre is nagyon köszönünk minden segítséget! (Mogyoró az Illatos útról mentett Turmix barátja!) ->

 

Fickó Gazdára talált >>>
Fickó Gazdára talált - a TV2 videójával ->

FICKÓÉK GAZDÁRA TALÁLTAK:

A júniús 17-i Örökbefogadó Napot bár nem mi rendeztük - és a rendezés sajnos nem volt mentes az Illatos út körül tapasztalható sajnálatos negatív jelenségektől - de szívből gratulálunk és hosszú, boldog életet kívánunk minden gazdára talált Négylábúnak és Gazdáiknak! Köszönjük Mindenkinek, aki tiszta szívvel, jószándékkal az Illatos útra került állatok megmentésében segítséget nyújtott!

Kérjük segítsenek az örökbefogadott állatok telepen maradt társainak is szerető otthonra lelni!

Köszönettel: Pásztor Zsuzsa, Illatos Úti Állatvédő Projekt

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK, linkgyűjtemény
TOVÁBBI RÉSZLETEK,
linkgyűjtemény ->

KUTYÁS MENGELE SOPRONBAN:

„...Február 20-án ... a helyszínen jártunk, olyan borzasztó körülményeket láttunk, melyet ember még nem látott. Egyetlen kutya előtt nem volt víz, a legyöngült állatok 20-30 cm-es láncokon, ól, fedél nélkül kikötve kuksoltak. A területet 30-40 cm-es sárréteg borította, a kutyák így élnek némelyek teljes apátiába süllyedve. A buggyant moslék mely eledelként szolgált a sárba kiöntve, a szomjazó kutyák a vizeletüket itták...”

...A soproni horror bármilyen megdöbbentő, sajnos nem egyedülálló Magyarországon... lelkiismeretlen, pénzéhes alakok szerte az országban több kutya- és macskagyárat működtetnek embertelen körülmények között... Külföldről - pl. Olaszországból, Ausztriából, Spanyolországból, Franciaországból, Svédországból és legutóbb Hollandiából, Amerikából is - évek óta sorra érkeznek felháborító hírek, tiltakozások az elborzasztó körülmények között exportált magyar állatokról!

TEGYÜNK ELLENE, HOGY MÁR NE SOKÁIG SZENVEDHESSENEK, PUSZTULHASSANAK ÁRTATLAN ÁLLATOK MENGELE ÉS TÁRSAI MIATT!

 


TOVÁBBI RÉSZLETEK ->

„DOBERMANN GETTÓ”:

A soproni horrortelep kapcsán kezdettől fogva mondjuk, hogy nemcsak egy „kutyamengele” van Magyarországon! Sajnos hosszú évek óta nagyon sokan és nagyon jól élnek a kutyák, macskák és más állatok szenvedése, élete árán!

Nem kellett sokáig várnunk a következő történetre... A soproni mudik és a budapesti dobermannok elképesztő, felháborító és szívszorító esete nemcsak a magyarországi „kutyatenyésztés” - valójában lelkiismeretlen, pénzéhes kutyaszaporítás - hanem a hivatalos - és impotens - „állatvédelmi felügyelet” eddigi helyzetéről is lesújtó képet fest!