Illatos út...
   
ILLATOS ÚT... MA MÉG SEGITHETSZ!
„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi
„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...” Antoine de Saint-Exupéry

Barbi végre Gazdihoz került, hosszú, boldog életet kívánunk :)

 

Korábbi beírások:
Barbi kálváriája még nem ért véget: valaki felelőtlenül kivitte az Illatos útról, majd leadta egy menhelyen szegénykét... Most a tököli Elek-Ágh Állatotthonban várja sürgősen leendő szerető gazdáját! Érdeklődni utána a 24-479-016, 20-957-7181 telefonszámokon lehet!

Eredeti beírás:
73K:
tacskó-szerű keverék, barna-fekete, tacskónál kicsit nagyobb termetű * 6 éves szuka * Befogva Bp. IV. kerületből? a 14. nap lejár: 2006. 07. 21. * (Szérum: 07. 07.) * lánc nyakörvön sárga szögletes oltási bilétával – tündértacsi, kedvesen nyüszög... (Barbi)

Ari írta Róla júliús 11-én: „...De most jövök onnan... Már amikor elindultam is rossz érzésem volt... Tehát: a IV. kerületi hatósági állatorvos megmondta a tulaj nevét, címét, és hogy a kutyust Barbinak hívják. Megkerestem a lakást, senki nem nyitott ajtól. Becsöngettem a szomszédba is: Béla bácsi - akinek a nevén van a kutya - tavaly meghalt. „Egy nő és egy férfi” lakott a lakásban, ők tartották a kutyát. De nemrég elköltöztek... Szóval Barbikát kicsapták az utcára, majdcsak lesz vele valami. Barbi egyébként 6 éves... Nagyon kedves, bújós, dumálós, pihe-puha fotelkutya...”