Illatos út...
   
ILLATOS ÚT... MA MÉG SEGITHETSZ!
„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi
„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...” Antoine de Saint-Exupéry


Ő az én szemem fénye!

Részlet a Gazdi leveléből: „...A sintértelepről hoztam haza egy kicsi ebet magamnak, és az akkori repertoárból a legesélytelenebbet akartam kiválasztani, szerintem sikerült. Mellékelem a kenneles képét, mert szerintem már nem lehetne felismerni.

Én mivel kutyákkal foglalkoztam főállásban évekig, képről pontosan látom egy kuty természetét, és ez is segített a választásban.

Az elképzelhető legjobb, legcsodálatosabb ebet kaptam, akiben annyi szeretet és hála van, amit ebtelen emberek el nem tudnak képzelni. Csodálatosan viselkedik, nagyon okos, pedig szerintem előttem nem nagyon volt gazdája, de megtanult mindent. Most gyönyörűen meg van nyírva, kis szines kendőcskéi vannak, és már többen visongva dícsérik az utcán, hogy jajj, de édes kiskutya... hát ez ám a karrier!

Szeretném ha feltennéd, a képét, mert szeretném biztatni az embereket, hogy mindig van esély, és a legcsúnyább külsőben lakik a legszebb lélek! Na, jó ez nem mindig igaz,de jól hangzik...”

Hosszú, boldog életet kívánunk, nagyon sok szeretettel! 2006. október 27.

 

Eredeti képek, bejegyzések:

2006. augusztus 8-án már nincs ott!

78: keverék, szürkés-feketés, borzasas, kisebb termetű * szuka * Befogva Bp. X. kerületből, a 14. nap lejár: 2006. 07. 29. * (Szérum: 07. 15.) * nagyon kedves, barátságos kiskutya!