Search


Categories


Archives


Meta


Szilveszter

január 1st, 2007 by hemm

Átestünk minden idők legfergetegesebb szilveszterén! Szolid, négyfős, borozgatós, multizós, tévézős, evős esténk volt.

7-kor kezdtük, vittünk még ezt-azt ami hiányzott, aztán CS-ztünk (Counter Strike) multiban (két géppel). 8-körül anyáék meghozták a pizzát, amit betoltunk az arcba.
Telt-múlt az idő, megbontottunk egy gyerekpezsgőt és ezúton közölném, hogy a szamócás gyerekpezsgő + vörösbor (gyerekpezsgős dominanciával) abszolút vállalható kombináció, tévéztünk. Jó lett az IHM szilveszteri showja, a Tankcsapda átírat pedig lenyűgözött, hatalmas volt a cimbalomon játszva "a rock&roll rugója", ellenben a mi kérünk elnézést egy lepkefingot sem ér.

Megvártuk az éjfélt és a himnuszt, majd szedelőzködtünk és elindultunk a városi tüzijáték felé. Útközben bontottunk egy gyerek és egy "felnőtt" pezsgőt is, (naná hogy a rendőrök előtt kellett elsétálni) és megcsodáltuk a tüzijátékot, elég szép lett, meg már régóta nem volt városi szervezésben ilyesmi, max csak aug. 20-kor.
Visszamentünk a bázisra és elindultunk a saját, "do it yourself" tüzijátékainkkal a Holt-Tiszához. Odafelé viccelődtünk, hogy nem használhatnánk mert nem vagyunk 18 éven felüliek, de villant a felismerés hogy D. már február óta nagykorú, így nyugodt szívvel csináltuk. Fellőttünk 2 nagyot, és 4-et a jégen, vízszintesen indítottunk. A gyufa istennek sem akart meggyulladni, az öngyujtó meg mégannyira sem, de azért csak összehoztuk. Volt "varázspálca"(20 db, apró tüzijátékot kilövő rúd) is, fejenként így mindenki játszhatott heripottert, vagy egyéb őrültséget.
A jégen indított rakáték nagyon jók voltak, teljesen lenyűgözött minket ahogy hasít, majd cikázik egy kicsit majd felrobban. Ezek az akciók videón is meg lettek örökítve, egész jól sikerültek.
Ellőttünk mindent, egy nagy rakáta kivételével és visszamentünk a bázisra, melegedni, őrültködni, enni. Később, 3 óra felé, kimentünk és kisfilmforgatás keretében rituálisan fellőttük az utolsó rakétát is a "kubikos-szobor" mögül, aztán visszavonultunk. Beszélgettünk egy kicsit, aztán 5-kor hazaindultunk.

Fél 11-ig tudtam aludni, ilyenkor nálam felesleges is megpróbálni visszaludni, teljesen reménytelen. Délre emberi formába kapartam magam, majd fokozatosan ismét takonyformát öltöttem. Nagyon lefáradtam. Meglátogattuk nagymamámékat, visszamentünk a "bázisra" hazahozni amit tegnap ma reggel nem akartunk vagy bírtunk. A rövidnek indult látogatásból megint lett egy 2 órás züllés, egyszercsak leültünk és ottmaradtunk. Maradt még mézeskalács megzabáltuk azt, leöblítettük a maradék Nestea-vel, "Volleyztunk" (2d-s röpladba játék) multiba, közben meg szépen eleredt az eső.

Nagyon bevérzett a szemem, ki kellene magam aludni, mert jön a suli, meg 6-ától a Dakar rally, aminek szenvedélyes nézője vagyok. A eurosportos közvetítés meg naná, hogy későeste van. Szóval következik 12-16(?) kialvatlan nap majd :)

Ja és a fogadalmaim: Több bringa, több koncert, több nő!
Remélem mind teljesül.

Posted in napjaim |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.