Search


Categories


Archives


Meta


Terheltem

január 19th, 2007 by hemm

A héten kevésbé volt nagy hajtás mint előtte, de nem volt könnyű ez sem.
Kedden elmaradt a matekom, csütörtökön pedig a németem, így alkalmam nyílt mégtöbbet bringázni.
Az elmúlt napokban igencsak terheltem a pedált, tegnapelőtt le is lazult a bikepositive pedál kerete, de szerencsére a csavarok nem hullottak ki belőle, így utána tudtam húzni.

Hétfőtől ma estig 96 km-t tekertem, ebből a leghosszabb, a keddi 30 km-es "etap" volt. Csütörtökön oltári nagy szél volt, de lenyomtam 21-22 km-t a kellemes időben. A többi "etap" 14-15 km-es különórára tekerés, majd onnan -elbóklászás másfelé- volt.

Január 10-étől, zsinórban minden nap nyeregben voltam, és tekertem összesen 198 km-t.
Idén eddig 232 km került a bringába és szeretnék még a hétvégén minimum 30 km-t menni, ma pedig belekerült az 1100. km mióta megvan a bringa.

Remélem így is fog folyatódni az év, bár előtte inkább havat remélek a sítábor idejére Dachsteinbe, mert egyelőre nincs valami nagy bőség belőle.

A hátsó tárcsa most épp nem nyikorog, de biztos csak rosszul érzi magát. Jó volna még tavasz előtt venni egy patentpedált és cipőt hozzá. Gondolom olcsóbb lenne mint tavasszal, vagy nem? Talán egy másik ülés sem ártana, mert néha már kezd kényelmetlen lenni a gyári BikePositive nyereg. Ha én gazdag lennék…

Posted in napjaim, bringa |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.