Search


Categories


Archives


Meta


Hát persze…

február 25th, 2007 by hemm

…hogy akkor kezd el esni az eső mikor felöltöztem, összeszedtem a cuccaim és felvettem a cipőm.

Egyébként tegnap rábírtam magam, hogy menjek el egyet tekerni a nem túl kellemes torokfájásom és a hasonló időjárás ellenére is. Tulajdonképpen az időnek nem volt semmi baja azt leszámítva, hogy még mindig nem akar 19-20 fok lenni. A 24 km alatt elfogyasztottam 2, azaz kettő negro "töltetlen keménycukorkát" és ahogy számoltam, a szélirány is fordult vagy 3-szor, szerencsére nem túl zavaró mértékben.

Februárban eddig 230 km-t mentem, és szeretnék még a hónap végéig 20-30-40-et, majd ahogy az idő engedi. Januárban lényegesebben jó idő volt, akkor kevesebb nap alatt (hónapvégén sítábor volt) 330 km-t tudtam belecsavarni a bringába, de akkor még beteg sem voltam (ha a torokfájást lehet betegségként említeni).

Alig várom, hogy végre, ha mást nem, hosszú-sztreccsgatyában lehessen menni ORSZÁGÚTIVAL is tekerni. Bár azzal is csak a nyűg lesz. Hátsógumit mindenképp cserélni kell, hátsó kereket mindenképp centíroztatni kell, de lehet hogy az elsőnek sem ártana, fékkarokat meg kellene igazítani, ami szerintem csak a kormány újrabandázsolásával lehetséges és úgy néz ki beleszerettem a patentpedálba, ugyanis erre is kéne szerezni. Annyi előnyöm már van, hogy mostmár mernék netről is rendelni, tudom, hogy mi-merre-hány méter.

Úgy néz ki tavaszra igencsak számolnom kell a kiadásokkal. Itt vannak a bringás ügyek, plusz ha minden igaz akkor minimum 1 koncert, meg majd a "Minden most kezdődik el" maxit is szeretném eredetiben birtokbavenni…

Posted in bringa |

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.