Just another WordPress weblog

ŐSZ

by azember88 on November 17th, 2008

Újra össze kéne szedni a gondolataimat így az ősz vége felé… csak idő kéne..
autnum

BÉKÁVÉ sokadszor is!!

by azember88 on February 13th, 2008

És igen! Hamarosan bontják egész Kőbánya-kispestet.. már éppen ideje volt, az európai unio utolsó bővítése óta rendkívül megszaporodott a hajléktalanok száma, és valamiféle rotáció is van, mivel minden nap más ül táblával a nyakában tolókocsiban a lépcső aljában.

Az ellenőrök továbbra se mindíg vetnek pillantást a bérletre sem a jegyre… van is egy forma aki szó szerint irritál.. olyan kis mitugrász karszalaggal és mindíg fenthordja az orrát mint az elöttem ülő kis gázgömbőc. Csak egy kérdésem van, mégpedig az, hogy mire ilyen nagy az arcuk? Arra ilyen beképzelt, hogy van egy karszalag a karján és azthiszi, hogy bármit megtehet? az életben biztos könnyen elveszne.. maximum a tescoba mehetne árufeltöltőnek ( igen a tescos munkához is volt a közelmultban szerencsém.. sok is volt az egy nap belőle), de ő mégis a BKV-t választja.. a csajoknak akar vajon ezzel bejönni??? magam előtt látom “szia nem jössz el egy körre a 3as metróval?? majd ha kész lesz elintézem, hogy az elsők közt ülj fel a 4esre” :D :D :D :D

A szag is szerencsére változni kezdett. Szépen lassan tűnik el a nagy megfakult narancssárga kocsma pláza és épül egy uj helyette.
Részben örülök, hogy nem lesz többé, és részben pedig hiányzik is, hogy hazafelé nem lesz mi miatt anyázni.

THX4YOALL!

by azember88 on February 8th, 2008

Ez a nap is úgy indult mint a többi, csak egy-két extra bónusz bélsár adalékkal. A nap hangulata sorban szépen lassan emelkedett, mivel sorban kaptam a hepibörszdéj üziket, még olyanoktól is akiktől abszolut nem számítottam rá.
Szépen lassan telt múlt a nap, és közeledett az este, és a tudat, hogy szimplakert+have fun talán mostolyt csal az arcomra. Kicsit sikerült is neki, talán nem is az alkoholnak hanem a társaságnak köszönhetően.
THX mindenkinek, hogy eljött és emelte az est fényét!
friends
egy Martin
azé a Somos is befigyel ott

Szakdogavázlat

by azember88 on February 5th, 2008

Hozzákezdtem… és lassan már úgy érzem, hogy a fejem sem lóg ki a könyvkupacból. Az egész négy év alatt nem votl ennyi könyv a környezetemben, és nem is foglalkoztam ennyit a tanulással, de most ennek valahogy jól kéne sikerülnie, így megpróbálok mindent megetenni érte. Könyvtárban nem voltam 4 éve tanulás céljából, azaz a sulikönyvtárban mióta Gundeles vagyok csak könyvtár használat óra keretein belül voltam. DE most HAHA :D odacsaptam a lovak közé, és mint kiderült a könyvtáros nénik egész jó arcok. Egyből levágta, hogy melyik könyvre van szükség a több mint tíz oldalas fogalmazásomhoz.
Sőőőt mi több még a BGF-re is hamarosan beadom a jelentkezést, arról nem is beszélve, hogy hétfőn derül fény a leendő állásomra.. már most belevágnék egy körre, mert ez a diákmunka kiborító.. a fizetést és az elvégzendő feladatokat tekintve egyaránt, nomeg az, hogy a csodálatos RÉBUSZNÁL hány féle képpen húzzák le rólunk a bőrt.. 1% adó még jójó elmegy, nade a biztosítás, és mindezt úgy, hogy a legrosszabb órabérek is ott vannak.
megyek…
tanulok…
a tescoról legközelebb…

aztán lehet commentet is hagyni ha erre jársz.. nem sértődök meg.

99-es számú post.

by azember88 on February 3rd, 2008

Most igazából címet sem könnyű adni ennek a postnak, majd így menetközben szépen kialakul bennem egy frappáns mondat, ha nem akkor meg oda biggyesztek egy szót.
Sokan tudják sokan nem, hogy az elmúlthéten volt egy csudaszép barátosném, akivel legszívesebben éjjel-nappal együtt lettem volna.
Az egész a szimplakertben kezdődött, ahol drága Péterrel össze kellett futnom mert a töltőjét Pécsett hagyta, de aznap találkoztam vele is, így elvittem magammal, hogy így legalább egy valakit még meg is ismer.Telt múlt az este, a hangulat egyre jobb lett, Peti a szokásos kolesz sztorikkal jött, az idő lassan telt, el is indultunk ki merre látott, mi egy éjszakai rögtönzött városi sétára ami szépnek ígérkezett csak ne lett volna hideg. Soksok séta után eljutottunk a Kossuth térre, ahol a parlament mellett a szemben lévő budai oldalt kémleltük, és ránéztünk az órára. Késő.. nincs busza haza… a benyögtem h akkor jöjjön át és megejtjük a tervezett dvdzést… rábólintott…
Hazaértünk, lementünk, kezdtük a sort a Balszerencse áradásával, közben a filmekből kivett kb első randis jelenet az átkarolás következett, majd nem sokkal rá elcsattant az első csók, amit nagyon nagyon sok követett is.
Már nem nagyon emlékszem h milyen filmeket néztünk, mert nem arra figyletem..
Aludtunk egy keveset felkeltünk feljöttünk és lustultunk mint akik hónapok óta együtt vannak.
Itt most a következő pár nap jönne de nem húzom az időt vele lényeg h jóvolt szépvolt és persze örökemlék.
Ezen a hétvégén viszont megtörtént, hogy megint átjött és itt aludt, és megin reggeli lustulás lett a vége, de később a búcsúkor éreztem, hogy valami nincsen rendben…
Másnap barátnőzött, este msn, fura volt keveset írt és lassan… este viszont válaszolt az smsre.
Ma felkeltem és valahol tudtam, hogy nem az én napom a mai, de nem gondolatam volna h ennyire nem…
A tervbe vett Margitsziget volt a cél, meeting a moszkván… késtem már égett a fejem felfelé a mozgólépcsőn, ő ott állt és láttam h feszült mert nem olyan igezi a mosolya mint azelőtt.. odamentem megcsókoltam és mondta h rosszhír kétszó, válaszom annyi volt h nem akarok szakítani. Elsétáltunk a milenárisig, közben próbáltam feszegetni a témát, hogy hátha, de nem tágított … egyikünknek se lett jókedve, de a végén a szokásos mindent elhülyülésemmel kicsaltam azt a szép mosolyt… Tudom h nem sok esély van rá de jó lenne, mert jóvolt :( .

Három a magyar igazság + Egy a ráadás!

by azember88 on January 23rd, 2008

Az elmúlt egy hétben sokminden történt a környezetemben. A nagy betegség után, volt egy metróparty szerűsig, ami egy házibuli forma helyen ért végett és 6kor estem ágyba :D
Új hét kezdődött hétfőn.. úgy volt h csak plázázás de a vége szimplakert ahol négerrel és a többiekkel összegfutódás lett.
Kedden a Margit-szigeten hideg szél által fújva, majd eső által áztatva felemrült az ötlet, hogymenjünk a szimplakertbe.. kultúra napja jazzkoncert.. még jól is éreztemmagam a jó társaságnak köszönhetően.
A szerdai nap a telefon szervízbe juttatása volt a cél, de ezen túllőve séta a körúton szintén jótársaságban jóhangulattal,majd kuplung, és szimplakert..
Holnap azaz csütörötkön sikeresen a Péternek kell egy siemens töltőt szolgáltatnom, hol máshol mint pont ott..
Kezdek félni.. talán közelebb kéne költöznöm a Kazinczy utcához?:D

Vírus!

by azember88 on January 17th, 2008

Tegnap reggel kicsit rosszul lettem a suliban, lementem az ofőhöz, majdhogynem szó szerint haza is zavart. Ma már pár fokkal joban vagyok de még mindíg .durci van a Nórival szemben, mivel tegnap nem volt hajlandó megnézni az “Ahmed the dead terrorist” című gyszerűen csodálatos tecsős videót. Igen, Ő az aki rákérdezett h van-e pornó a gépemen, és azóta nem hiszi el, hogy nem élek én ilyen dolgokkal.
Lényeg a lényeg, holnap relax, sok sok alvással, hogy kifeküdjem végre ezt a szart, szombaton pedig metró party egy szimplakert afterrel :D .

Punnyadok.

by azember88 on January 15th, 2008

Rég éreztem ezt.. mintha megállt volna minden belül. Nem én pörgök, hanem a világ forog, miközben megálltam egyhelyben. Ez nem jó így, de egyenlőre lusta vagyok változtatni mindezen. Az időjárás sem kéztet semmi pozitív alkotásra… olyan otthon ülős és hülye vígjáték nézős idő van.
Jódolog a buszon ülni és kifelé bámulni az ablakon, de ez így már sok.. le kéne szállnom, és elindulnom valamerre.

100_1179

Szalagavató, aztán persze Szimplalkert

by azember88 on January 13th, 2008

Egy szombati napra ébredtem, mikor végigondoltam a napi programom.. Kati szalagavató -> Szimplakert.. a pénztárcámba bekukkantottam 300ft.. jó legalább nem leszek illuminált ma este… gondoltam.
Szép lassan összekapartam magam, hogy valamennyire szalonképesen nézzek ki. El is jutottam az indulás pillanatáig, még időben is voltam, de amikor a 45ös buszon csücsültem majdnem pont ott, eszembe jutott h a meghívó otthon maradt .. szerencsére végül nem lett belőle gond :D … Sose voltem ennyire tanácstalan.. de szerencsére nem voltam egyedül ezzel. Végre bemásztunk a terembe.. megláttam a rég nem látott Petit.. odajött és egyből hirtelen a számítógép lett a téma, meg szerinte titokban megkérdezte, hogy én együtt vagyok-e a hugával.. ezt nem vettem észre, de biztos tudja, hogy nem. Aztán hirtelen a fotózás került a beszélgetésbe és panaszkodott, hogy homályosak a képek. Javasoltam neki, hogy menjen előre, és akkor jó képek lesznek :D hozzáfűztem nyomatékosításnak, ha a Kati a hugom lenne, én előre mennék.. előre is ment :D .
Szalagtűzés után a táncok jöttek, most nem azért mert nekem a B osztályból van ismerősöm, de az Asok tánca elég széthullott volt.. mindenki szinet mást csinált, és amit egszerre kellett volna, azt sem sikerült. Voltak bakik, és félre sikeredett próbálkozások, de alapjában véve jó volt, csak táncolni nem akartam, mert még mindíg nem szeretek:/, meg az a gitár banda sem kellett volna a supermario betétdallal. Sajnos korábban lett vége a mulatságnak mint az sejtve volt, így többet kellett a többiekre várni az astorián.
Szép lassan megérkezett mindenki. A szimplában üres aztalt is szereztünk nagy nehezen…. nem mondom mi lett a vége, egy biztos most itt ülök kissé másnaposan.

Szimplakert, mert inni kell!

by azember88 on January 6th, 2008

Szombat este, menjünk inni!
De hova???
Szimplakert!
Ezen gondolkodni? ugyanmár?! UZSGYI! Csak 4en emntünk időben a többiek természetesen késetek, megérkezünk törzsasztal befoglalása a csocsóasztalok mellett, ámde mind3 csocsóasztal rossz, na ebből is alpári részegedés lesz…
Az is lett :D , mondjuk én végigkóstoltam az összes szimplakertben kapható ételt, a melegszendvicset a bajszos konyhás néni a szokásos 10 perc helyett 20 perc alatt dobta össze, a palacsinta hideg volt.. de mit várok egy romkocsmától? Talán magas mércét állítottam, csak azért mert benne van Budapest top 5-jében. A többi a szokásos, ittunk fotóztam smici pózolt, mi röhögtünk rajta. ezvan.