Cikkek  Photo  FÓRUM
Az oldal garantáltan nem tartalmaz ártó kódot/programokat!!           Az oldal garantáltan nem tartalmaz ártó kódot/programokat!!         Az oldal garantáltan nem tartalmaz ártó kódot/programokat!!

IMPRESSZUM

ARCHÍV 1 2 3

 

Kempingek GPS koordinátái

iGO My Way Kemping POI

 

Kemping Klub Web

Magyar Camping
és Caravaning Club

Magyar Hagyományos Kemping Klub

Baranyai Camping Club

Magyar Lakóautó Klub

Vasi Kempingezők

Baráti Karaván-

klub

Campinform

 

Stellplatze

Ausztria

Franciaország

Németország

Olaszország

Spanyolország


A további képekhez a képre, a cikkhez kattints ide!Kattints ide a jelentkezési laphoz, a képre pedig a programhoz!


E M L É K E Z T E T Ő !

A november 12-14. közötti találkozó Egerszalók, Termál kemping sor 2.
Árak: 1 egység (2fő+a jármű) 5200.-Ft/nap áramhasználattal, szauna, fürdőhasználattal.
Gyermek (2-12) 1000.-Ft/nap IFA (18-70) 200.-Ft/nap. Érvényes előtte-utána 3 nappal.
13-án este közös vacsora (gombapörkölt galuskával). Jelentkezzetek a fórumon!
GPS: N: 47° 51' 1120" , E: 20° 20' 1730" (Pössl)


A további képekhez a képre,                  a cikkhez kattintsatok ide!

 


Kedves Kempinges Barátaim!

Ma kaptam az üzenetet, hogy a 2011-es Németországi Európa Rally prospektusában helytelenül jelent meg az IBAN szám, ahová a Rally részvételi díját kell küldeni:

A helyes bank neve és számlaszáma: Bank: Dresdner Bank Schwabach
Számlaszám: IBAN : DE 57 7608 0040 0581 4728 0BIC: DRES DE FF 760

Baráti üdvözlettel: Sándor Ibolya
Europa Rally Comité tagAnjou napokat rendeztek 2010 júl.24-25-én, Ópusztaszeren a Nemzeti Emlékparkban. Ennek a "szabadtéri előadásnak" voltunk résztvevői (begyu53 és utazok1) a hétvégén. Csodát készítenek ott az építészek a magyarság történelme bemutatásával! Egy két napot el lehet tölteni a sok érdekes szemet gyönyörködtető látnivalóval. Nézzétek meg élőben az emlékparkot, de addig is mi ízelítőként kattintgattunk néhányat, hogy kedvet csináljunk hozzá! Katt a képre!

  

XI. Adria Rally, Pula
2010. június 11-18


Az idei Adria Rallyt horvát kempinges barátaink Istria fővárosában, a kellemes klímájáról és a csodálatos természeti környezetéről ismert Pulában tartották... tovább


 

2010.05.27

Nyírbátor - baráti találkozó a pünkösdi hosszú hétvégén
2010. május 21-24.

"Fedezzük fel az országot, ismerjünk meg új helyszíneket. E gondolatok jegyében jöttek össze a debreceni kempingesek a pünkösdi hosszú hétvégén a keleti régió több mint 700 éves településén, a 13.400 lakosú Nyírbátorban, amely a Nyírség déli részének központja..." tovább


2010.05.09

Hajdúböszörmény - MHKK évadnyitó találkozó

2010. április 30 - május 2.

Végre itt a jó idő. Várnak a kempingek és a jó programok! E hét végén az MHKK hajdúböszörményi évadnyitó találkozója mellett, választható volt még az MCCC ceglédi, a BKK komáromi, és a Kassai kempingeseknek a Pienini hegységben szervezett évadnyitó találkozója. A Debreceni Kempingesek Baráti Társasága tagjai, akik egy hónappal ezelőtt Erdélyben a Vármezői Musztáng kempingben várták a tavasz érkezését, itt adtak randevút az Erdélyből érkezőknek. tovább...


2010.04.28

Martfű-Lakóautós évadnyitó találkozó
2010. április 16-18.

Örömmel fedeztük fel az interneten, hogy a lakóautósok (www.lakoautoklub.hu) az évadnyitó találkozójukat Martfűn rendezik meg. Ide nem kell klubtagsági, honlapjuk alapján kellemes, vidám, összeszokott csapat benyomását keltik, akik sokat utaznak, és utazási élményeiket másokkal is megosztják. Jelentkezni regisztrálás után, a honlapon lehetett. A debreceni kempingesek lelkes kis csapata is benevezett a találkozóra. A létszám napról napra növekedett, már 50 fölött volt a jelentkezők száma mire elérkezett a találkozó ideje..." a folytatáshoz kattints a továbbra!


2010.04.13

"Húsvét Erdélyben, a Vármezői Musztáng kempingben
2010. április 2-5

Néhány magyar kempinges család már több éve Erdélyben, a Vármezőn lévő Musztáng kempingben erdélyi kempinges barátaikkal együtt tölti a Húsvéti ünnepeket. Ebben az évben lehetőség volt arra, hogy mi is csatlakozzunk hozzájuk. Térképpel, útikönyvvel, interneten beszerezhető információkkal készültünk fel a várva várt utazásra..." Tovább a cikkhez

További képek is készültek, ha kíváncsi vagy rájuk, kattints a fentebbi képre!


Kedves Debreceni Kempingesek!

Találtam egy most alakuló Csapatot az Interneten a

http://www.baratikaravanklub.hu link címen nézzétek meg őket és a programjukat.


 

2010.01.28.

 


 

2010.01.06

Az a néhány Debreceni Kempinges család aki Füzesgyarmati kempingben , mozgalmas, izgalmas és vidám hangulatú szilveszteren vett részt, itt szeretne képekkel  emlékezni / hori képes riportja jóvoltából / a kitűnően szervezett néhány napról!

    kattints a képre2009.12.15

Mint észrevettétek, sajnos különböző okok miatt sokáig szünetelt a Honlap. Sok az elmaradás, amit sajnos pótolni már nem lehet ,és nem tudunk. Az idei nyarunk a Horvát tengerparton  rendhagyóra alakult, és ezért nem szeretném, ha kimaradna a képgalériánkból. Tudniillik a fiatalok a részvételükkel  kellemes családias hangulatot teremtettek mindenki papi-mami hangulatban ölelte magához az unoka korú debreceni kempingeseinket.

kattints a képre