Tahitian Noni Juice™Tahitea™


Noni teaA noni levelébõl készül speciális eljárással. Az õsi polinézek évezredek óta fõznek teát a noni növény levelébõl, és nagyon pozitív tapasztalatokról számolnak be. Õk még kutatásokkal nem tudták alátámasztani a noni tea jótékony hatásait, ma viszont már tudjuk, hogy a noni levelébõl készült tea intenzív antioxidáns hatással bír, nagyon jó a szív- és érrendszeri problémák kezelésére, és rendkívül nagy mennyiségű flavonoidot is tartalmaz. Mindezek védik sejtjeinket a káros sugárzások okozta elváltozásoktól. A TNI igen nagy gondossággal készíti elõ az alapanyagot. A leveleket kézzel szedik le, és lehetõleg úgy, hogy a növény a legkevésbé sérüljön meg. Csak a legjobb levelek kerülnek szüretelésre, majd ezeket szortírozzák méret szerint. Alaposan megmossák, szárítják, végül enyhén megpirítják a leveleket. Más ismert teaféleségekkel ellentétben a noni tea alapanyagát semmilyen ízesítõ és illatosító spray-vel nem kezelik, semmilyen kémiai anyag, és más adalék nem kerül hozzá.


Founders Formula Tea

Founders Formula Tea

Ez a kiváló és kellemes ízű tea kiűzi a toxinokat a szervezetünkbõl, rendkívül intenzív antioxidáns, megnyugtatja a szervezetet, igen jó gyulladáscsökkentõ, a TNJ-hoz hasonlóan a szervezet egyensúlyi állapotát állítja helyre. Ez egy kitűnõ gyógytea természetesen koffeinmentes és antioxidánsokban gazdag, támogatja az immunrendszert, lazító hatású és segít megfelelõ emésztésben.


Noni Jasmin Green Tea

Noni Jasmine Green Tea

Ezt az egyedülálló zöld teát nonilevél-teával és jázminvirágokkal elegyítik hogy támogassa az immunrendszert. Gazdag antioxidánsokban, véd a szabad gyökök hátrányos hatásai ellen.