A könyvek | A filmek | Narnia világa

Narnia Krónikái könyvek

- - - - - -
A varázsló unokaöccse
- - - - - -
M&C Kft., 2005

 
Földi évek: 1900 - Narniai évek: 1

Tudni szeretnél valamit Narniáról? Ez az a birodalom, ahol megszólalnak az állatok, ahol a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karmai közé kerülsz, ahol a Jó akaratából új világ születik. Ahová véletlenül keveredik a két barát: Digory és Polly. Ha kinyitod a könyvet, őket kísérheted el e titokzatos világba. Abba a világba, ahol semmi sem lehetetlen.


Részletek

- - - - - -
Az oroszlán, a boszorkány és ruhásszekrény
- - - - - -
M&C Kft., 2005

 
Földi évek: 1940 - Narniai évek: 1000

Narnia a jéggé dermedt birodalom, ahol örök tél uralkodik, Narnia az ország, amely szabadítójára vár. Egy ódon, vidéki kastély eldugott szobájában áll a titokzatos szekrény, a négy kis kalandor ennek ajtaján keresztül lép be Narnia földjére, amelyet a Fehér Boszorkány tart rabságban. Már minden remény veszni látszik, amikor visszatér Aslan, a Nagy Oroszlán. Elérkezik az igazság pillanata, s megindul a kalandos küzdelem a Jó hatalomra juttatásáért...


Részletek

- - - - - -
A ló és kis gazdája
- - - - - -
M&C Kft., 2005

 
Földi évek: 1940 - Narniai évek: 1014

Narnia... ahol egyes lovak emberi nyelven beszélnek... ahol az árulás ellenére a sors beteljesül. Két, mindenre elszánt szökevény találkozik, s egyesítik erőiket. Eleinte ugyan csak zord és kiszolgáltatott életük elől menekülnek, ám hamarosan egy szörnyű viadal kellős közepén találják magukat. Ez a csata dönti el sorsukat és Narnia sorsát is.


Részletek

- - - - - -
Caspian herceg
- - - - - -
M&C Kft., 2005

 
Földi évek: 1941 - Narniai évek: 2303

Narnia... ahol az állatok beszélnek... a fák vándorolnak,... s ahol hamarosan kitör a véres háború. A herceg, kit jogtalanul megfosztottak trónjától, végső elkeseredésében hadsereget gyűjt, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. Végül azonban két ember között dől el a küzdelem, a becsület csatája dönt az egész világ sorsa fölött.


Részletek

- - - - - -
A Hajnalvándor útja
- - - - - -
M&C Kft., 2006

 
Földi évek: 1942 - Narniai évek: 2306

Narnia... ahol a sárkány felébred mély álmából... ahol a csillagok a földön járnak... ahol bármi megtörténhet. A királyt és váratlan útitársait ismeretlen tájak s vizek felé viszi a végzetük. Egyre távolabbra sodródnak az idegen tengereken. Hamarosan rádöbbennek, küldetésük nehezebb, mint gondolták, s a világ vége csupán kezdete valaminek.


Részletek

- - - - - -
Az ezüsttrón
- - - - - -
M&C Kft., 2006

 
Földi évek: 1942 - Narniai évek: 2356

Narnia... ahol az óriások szabadon kószálnak... ahol gonosz varázslat és bűbáj uralkodik. Zord, hideg télben indul útnak két embergyerek, s egy különös lápi lény. Nincs senki Narniában, aki a segítségükre sietne, a király messzi vizekre hajózott, s egy gonosz kígyó az összes bátor szívű lovagot elpusztította már. Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör előre a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. De vajon hol találnak rá? A föld felett? A föld alatt? Eljutnak Lennvilágba is, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg.


Részletek

- - - - - -
A végső ütközet
- - - - - -
M&C Kft., 2006

 
Földi évek: 1949 - Narniai évek: 2555

Narnia... ahol a hazugság félelmet szül... ahol a legnehezebb próbát a hűségnek kell kiállnia... ahol a remény talán örökre elveszett. Narniának utolsó napjaiban legveszedelmesebb ellenségével kell szembenéznie, a gonosz ezúttal nem kívülről, hanem belülről támad. Ezzel a megrázó viadallal érnek véget Narnia krónikái.


Részletek


   

Copyright - Narnia Krónikái Rajongói Oldal 2007