Kinek dolgozik az idő?

Aranyka

Kinek dolgozik az idő?

A XXI. században már szinte minden olyan betegség gyógyítható., mely egy - két évszázaddal korábban még járványszerűen pusztította az emberiséget. Egyetlen kivétel maradt, amelyikkel nem tudott, s feltehetően a jövőben sem tud majd mit kezdeni a tudomány. Ez az emberi butaság. Ez ellen hatástalan a védőoltás, és a műtéti beavatkozás is legföljebb átmeneti javulást eredményezhet. Egyetlen humánterápiás kezelési mód kecsegtet némi eredménnyel, a kinevetés. A kutatások pillanatnyi állása szerint napi két tabletta humor és egy evőkanálnyi szatíra már tünetmentessé teheti betegünket.

Kinek dolgozik az idő? című gyógyhatású készítmény 36 szatíra kapszulát tartalmaz összesen 125 000 karakter terjedelemben. Tablettánkénti terjedelmük a 2 500 és 7000 karakter között váltakozik. Hatóanyaguk a “kinek szebb a gyereke?” nevű kórképtől a “mondjon le a miniszter úr, mert én akarok a helyére ülni!” típusú heveny állapoton át az “Állam Bácsi , édesapám” című skizofréniáig terjed. Valamennyi túl van a klinikai próbán. Az utóbbi 1O- 15 évben hazai és külföldi lapokban, folyóiratokban fejtették ki gyógyhatásukat jó eredménnyel. Az éjszakai látogató című tabletta a Rádió Humorfesztiválján is díjat nyert.

Alapvetően két csoportra oszthatók a kapszulák. Egyik részük a köznapi, mondhatni polgári butaságot veszi célba, s ezen keresztül igyekszik hatni a rekeszizmokra. Más részük a politikai életben jelentkező pöffeszkedést, törvényen felül álló ” félistenkedést” veszi górcső alá tekintet nélkül annak pártpolitikai hovatartozására.

 

Megrendelhető: Unisher kiadó

<< Vissza

Leave a Reply