Ricochet (Selects- Power of the Primes, deluxe):


A Hasbro elindított egy gyûjtõknek szánt figuraszériát, melyet kizárólag webshopokon keresztül kívánnak terjeszteni. Ez a Selects. A szériában alapvetõen fan service átfestések kapnak helyet. Eddig három figura érkezett, kiadtak POTP Jazz alapján egy Ricochet-et, egy piros POTP Swoop-ot (a main line-ban kék verzió érkezett), valamint egy elég különleges Siege G2 Megatron, mely jelen formájában soha nem jelent meg.

Bemutatónk tárgya Ricochet, Jazz fekete alteregója. Mivel gyakrabban a japánok adják ki (és amúgy sem túl gyakran kap figurát), leginkább japán nevén Stepperként találkozhatunk vele. A fekete színek és az arany-vörös lángnyelvek remekül állnak a POTP Jazz öntvénynek, hiszen a sötét szín még karcsúsít is az áramvonalas autón. A kerekek is arany festést kaptak. A kombinálódáshoz adott fehér kézfej a pisztollyal együtt az autóra tehetõ.

Az átalakítás egyszerû.

Nos a fekete szín mindenkinek jól áll, igaz ez erre az öntvényre is. Nagyon jól néz ki. A stbilitás és a pózolhatóság is ok, viszont a fej arany festéssel sem kidolgozottabb. A kombinálódás funkció itt is megvan, lehet kéz és láb végtag is (képek a végén).

Alt mód: 9/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 9/10

Selects - mail exclusive:

Jazz-el:

Ricochet (Stepper) méretarány:

Méretarány:

Jazz-el:

Ricochet (Stepper) méretarány:

A Jazz mold is lehet kéz, vagy láb:

Power of the Primes bemutatók:

Vissza