Runabout & Runamuck (TFCC 2012, deluxe):


2012-ben még nem volt akkora fan service, mint ma. Ugyan pörgött a Geneartions széria, de inkább mainstramebb karakterek érkeztek. Most eljön az ideje, hogy a FWC Earthrise-ben önálló öntvényt kapjanak a Battlechargerek, de akkoriban csupán remoldról volt szó. Igaz egy remek öntvényt választottak hozzá, mely illett is a karakterek eredeti kinézetéhez. Az alapul szolgáló Generations Wheeljack -et már anno 2011-ben bemutattam ITT.
A csomagolás igazán remek, bár a disztribúció fura volt. A doboz kemény karton, oldalt bõrhatású, elõl egy jópofa kép, ahol a két karakter éppen a Szabadságszobrot zaklatja. Bent szivacs, méretre szabott hellyel a figurának, ám csak Runabout kapott benne helyet, ráadásul Overrun néven. Runamuck helye egy méretre szabott szivaccsal van kitöltve. Õt késõbb lehetett beszerezni egyszerû polybag csomagolásban.
A figurák új fej öntvényt kaptak. A festésük kiváló, jól hozza az eredeti G1-es figurák (ITT és ITT) karakterisztikáját. A mellkasukra hõre reagáló rubsign-t kaptak. Persze ez az öntvény jól pózolható, miközben a "nagy" elõdöknél még a pózolhatóság kifejezés sem értelmezhetõ, igaz ez meg nem alakul át "magától) . Véleményem szerint ez a páros hangulatosabb, mint az új verzió lesz, de persze majd kézbe véve alkot az ember véleményt.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

Box art:

Wheeljack-kel:

Foamcon:

Alt móddal:

Méretarány:

Korábbi TFCC / TFSS bemutatók:

Vissza