Toxitron (TFCC 2017, voyager):


Azzal, hogy a TFCC befejezi a figura kiadást és a szervezést mindenképpen véget ér egy korszak. A 2016-os évben került megrendezésre az utolsó Botcon és most 2017-ben az 5.0-ás szériával a TF Subscription Service kiadások is végükhöz értek. A két Pretender kivételével be is szereztem a dobozokat, melyek a korábbiakhoz hasonlóan ékszerként habszivacsba rögzítve védik a figurákat. Idén is javarészt Combinereket kapunk, melyek a Combiner Wars figuraszéria átfestései új fejekkel.

Counterpunch után legyen a következõ a sorban Toxitron. A legendárium szerint Shockwave által kreált robot a Wreckers csapat vezetõje, és Wreckage törzse kombinált módban. Wreckage-nak van egy luxy és egy Tesco-gazdaságos verziója, ez utóbbi magában foglalja a korábbi retail hullámok combiner mostohagyerekeit: Off Road-ot (Menasor)és Alpha Bravo-t (Superion). A luxy várltozathoz kell a korábban szintén a TFCC által kiadott Smokesreen és Impactor, melyek mára sajnos arany árban kaphatók. De errõl majd késõbb, ha elértünk Fractyl-hoz is.

Toxitron figurája, színei és imidzse már régóta tetszett. Már a 2011-es Botcon alkalmából is kiadásra került egy figura belõle Animated voyager Optimus Prime öntvényét használva, de úgy gondolom, hogy érdemes volt várni, hiszen most valóban egy combinert kaptunk. Ehhez Motormaster öntvényét használták fel. Mindkét módban nagyon jól mutatnak a figura "biohazard" színei. Robot módban új fejet is kapott, és rendkívül jól mutat az odafröccsentett majd elkent Autobot insignia a mellkasán. A Stunticon végtagokkal kombinálva is nagyon jól néz ki (utolsó képek).

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 10/10

TFCC 2017 (without Pretenders):

Card:

Toxitron & Grand Scourge:

Méretarány:

Alt móddal:

Toxitron & Motormaster:

Méreatrány:

Kérem a végtagjaid...:

Toxitron combiner, Grand Scourge combiner:

Menasor:

Toxitron combiner face:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Korábbi Combiner Wars / United Warriors combiner bemutatók:

Korábbi TFCC / TFSS bemutatók:

Vissza